Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
27 Юни 12, 17:22 / Автор: United Partners
Procter & Gamble изказва признателност на всички майки в България с кампанията „Благодаря ти, мамо!”
София, 25 юни 2012 г. – Като част от кампанията „Благодаря ти, Мамо!”, Procter & Gamble организира официално събитие с участието на топ спортисти и спортни представители, в което централната роля бе отредена на майките. Кампанията „Благодаря ти, мамо!” е част от глобалното партньорство между P&G и Международния Олимпийски Комитет, чрез която P&G подкрепя всички майки в България, както и участието на младежите в спортни дейности.
София, 25 юни 2012 г. – Като част от кампанията „Благодаря ти, Мамо!”, Procter & Gamble организира официално събитие с участието на топ спортисти и спортни представители, в което централната роля бе отредена на майките. Кампанията „Благодаря ти, мамо!” е част от глобалното партньорство между P&G и Международния Олимпийски Комитет, чрез която P&G подкрепя всички майки в България, както и участието на младежите в спортни дейности.

Гостите станаха свидетели на емоционалната история за ролята на майките за успеха на техните деца. По време на събитието майката на световния шампион и олимпийски вице шампион по борба за жени, Станка Златева, г-жа Веселина Йорданова сподели своята история на майка на спортист от световна величина и подкрепата, която е давала на дъщеря си по пътя към успеха. На събитието в Централния военен клуб в София присъстваха представители на Български олимпийски комитет, спортни федерации и държавната администрация, както и известни личности. Сред тях бяха Румяна Нейкова, Ива Дойчинова, Деси Добрева, Д2, Иво Даскалов. Водещ на събитието бе Евелина Павлова.

„Пътуването до Лондон и шансът да присъствам на Олимпийските игри е емоционален момент за мен и сбъдната мечта за всяка майка на атлет, която желае най-доброто за своето дете”, сподели г-жа Йорданова. „Досега съм гледала състезанията на дъщеря ми само по телевизията, този път обаче ще бъдем заедно на това толкова важно за мен, като майка събитие”.

По време на събитието беше и официалната премиера на специалния клип, посветен на кампанията „Благодаря ти, Мамо!” – емоционален, вдъхновяващ майките в България, пример за ролята на майката в спортната кариера на децата им.

„Съвсем скоро майката на Станка Златева ще замине за Олимпийските игри в Лондон 2012, за да бъде заедно с дъщеря си в този така важен за нея момент. За нас, от Procter&Gamble това е момент на радост, тъй като помагаме за подобряването на живота на хората и сме убедени, че ролята на спорта за детското развитие е изключително важно”, заяви Г-н Сотириос Маринидис, Генерален мениджър на Procter&Gamble за Балканите. ”Не бихме могли да постигнем всичко това без помощта на нашите потребители и партньори, затова сега искам да използвам възможността да благодаря за доверието и подкрепата им. За нас, както и за майките на спортистите, тази инициатива е истинско постижение.”

Като поддръжник на детското развитие чрез спорта, P&G дава възможност на 100 български деца да отидат на спортен лагер това лято, където за една седмица български спортисти ще запознаят децата с тайните на спорта и хармоничното физическо възпитание, като им представят ценностите на Олимпийските игри.

В допълнение към своите инициативи, P&G ще подкрепи със стипендии развитието на спортната кариера на млади талантливи спортисти от България. В допълнение г-н Йордан Йовчев, Председател на Българска федерация по спортна гимнастика подкрепи твърдението, че спорта е важен за детското развитие и призова присъстващите и всички българи, да направят обещание на страницата на P&G България във Facebook, за да подкрепят младите спортисти за получаване на стипендия.

Повече информация за кампанията „Благодаря ти, Мамо!” може да откриете на www.facebook.com/PG.Bulgaria


Вдъхновяващите филмчета „Най-добрата работа на света” и „Благодаря ти, Мамо!” може да откриете на: http://www.youtube.com/pgbulgaria

За Procter & Gamble
P&G се докосва и подобрява живота на приблизително четири милиарда души по света, чрез портфолиото си от качествени марки. Водещите марки на компанията включват Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Gain®, Pringles®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®,Ace®, Febreze®, and Ambi Pur®. Марките на P&G са достъпни в повече 180 страни в цял свят. Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За повече информация:

Ива Григорова
Тел.: 02/832 33 44, +359 888 700 633
Email: iva.grigorova@united-partners.com

Мария Попова
Тел.: 02/832 33 44
Email: maria.popova@united-partners.com

За Контакти: United Partners

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.435