Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

05 Юли 12, 09:03 / Автор: НЕТ1
НЕТ1 е първият български кабелен оператор (DVB-C), сертифициран от Sony
Партньорството ще позволи на клиентите на двете компании да се възползват от редица нови функционалности
Телекомуникационният оператор НЕТ1 е първият български кабелен оператор (DVB-C), сертифициран от технологичната компания Sony. Това позволява на потребителите на НЕТ1 да се възползват от редица предимства и услуги с добавена стойност, използвайки телевизорите на Sony, пуснати на пазара през тази година и оптимизирани за работа с телеком оператора. Партньорството между двете компании е в рамките на международната програма на Sony за съвместна работа с доставчици на услуги по целия свят.

Оптимизацията на телевизорите на Sony от 2012 към DVB-C мрежата на НЕТ1 предлага редица предимства за потребителите. Те вече могат да използват пълната функционалност на своите модерни BRAVIA телевизори, без нуждата от цифров приемник и да управляват всички функции с едно единствено дистанцонно. Системата подрежда автоматично цифровите програми и позволява пълноценно използване на всички BRAVIA технологии за подобраване на образа. В добавка интегрираното използване на Sony телевизорите и услугите на НЕТ1 е много по-екологично, защото пести електроенергия и позволява много по-бърза настройка на цифровата телевизия (около 10 секунди). Сред останалите услуги с добавена стойност са възможността за използване на Електронен справочник на услугите, както и за заключване на различни програми (Родителски контрол), което гарантира, че децата няма да гледат непозволено съдържание.

„Пътят към по-богатата функционалност за потребителите днес минава през партньорството между доставчиците на услуги и разработчиците на крайни устройства, и аз се радвам, че НЕТ1 започва партньорство с глобален технологичен лидер като Sony. За нас е важно, че Sony разпознава НЕТ1 като иновативен оператор и надежден партньор в този процес на цялостна промяна на достъпа до мултимедийно съдържание в домовете. Убеден съм, че новите възможности, които днес са достъпни чрез нашето партньорство са само началото и тепърва предстои интеграцията между телевизорите на Sony и нашата мрежа да позволи появата на много повече услуги с добавена стойност“ - заяви Стефан Войнов, Управител на телекомуникационната компания.

Източник:
www.net1.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0551