Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
05 Юли 12, 09:05 / Автор: Anett&Co
Първите юлски лъчи тази година погалиха и гостите на Калиакрия
Комплекс Калиакрия отново не изневери на себе си и вече установена традиция да събира своите гости въз основа на техните интереси в различните области на изкуството и обществения живот, като този път не пропусна отбелязването и на празника на свободния дух - Джулай морнинг.
Комплекс Калиакрия отново не изневери на себе си и вече установена традиция да събира своите гости въз основа на техните интереси в различните области на изкуството и обществения живот, като този път не пропусна отбелязването и на празника на свободния дух - Джулай морнинг. Красивият курорт се слави с това, че организира редица културни прояви, сред които арт фестивали, танго фестивал, поредици от музикални вечери и много други.

Сезонът тази година бе открит с вихрено фламенко парти, което даде знак, че за пореден път по време на летните месеци, гостите на комплекса ще могат да избират измежду различни и интересни събития.

Тази година за първи път в комплекса беше организирана програма за посрещане на Джулай морнинг. Форматът на едно подобно събитие беше предпочетен от много хора, които оцениха от една страна близостта на комплекса до меката на този празник в България - Камен бряг, а от друга- комфорта, на който могат да се насладят след изтощителното купонясване до морето. На плажния бар на новия плаж на Комплекс Калиакрия, със звучното име БарЧЕ, цяла нощ неуморно свири група „Бумеранг”, страхотни рокаджии, абсолютно неуморни повече от 7 часа. За да бъде удобството пълно, от комплекса бяха осигурили транспорт за цяла нощ за всеки, който иска да слиза до плажа или отново да се качва до комплекса.

Последните гости останаха на плажа доста след изгрева и се отправиха директно за зауска на прекрасната тераса на Ел Балкон дел Мондо в Калиакрия, продължавайки да се наслаждават на слънцето и морето.

За Контакти:Anett & Co.

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5907