Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
05 Юли 12, 09:07 / Автор: Anett&Co
Елениа Гардън – новото любимо място за събития на варненци
В разгара на лято 2012, във Варна бе презентирано едно ново, вълшебно кътче, до скоро крито от вековните дървета и зеленината на Морската градина, а именно Elenia Garden Club.
В разгара на лято 2012, във Варна бе презентирано едно ново, вълшебно кътче, до скоро крито от вековните дървета и зеленината на Морската градина, а именно Elenia Garden Club.

Малката офис сграда обединяваща като клуб само 10-ина офиса, се намира в западната част на Приморски парк и обединява красива новопостроена сграда, запазила романтичния дух на стара Варна, и прилежаща просторна и слънчева градина, граничеща със Станчовата алея – най-дългата панорамна алея нa Морската градина. Едно прекрасно място сред зеленина, на броени минути с кола от центъра на града и все пак запазващо уединение от градския шум. Oт пролетта на 2012 г. частният парк на „Елениа” се предлага за провеждане на събития от личен и корпоративен характер - сватби, детски рождени дни, презентации, коктейли, партита, изложби и др.

Мотото на вечерта на официалното откриване на градината бе „Изкуство на открито”, като с това бяха демонстрирани разнообразните възможности на градината като място за събития. Гостите имаха възможността да се докоснат до различни видове изкуство в тяхната не съвсем типична среда. За всички присъстващи петъчната вечер се превърна в една много шарена, весела и различна вечер. На открито, под залязващото юнско слънце, градинското парти стартира с изпълнение на група Quartel Canella, които свириха неуморно цяла вечер. Изложба на картини от Галерия Graffit, лятно кино от Sunny Film, пура бар oт Kaliman Caribe, книги на издателство „Сиела”, новите модели на „Пежо”, томбола с много летни награди и близо 250 гости станаха част от уникалното събитие. Стилната декорация на Сватбена агенция „Елемент” и неворятните кулинарни изкушения на „Кетъринг Капитол” накараха присъстващите да се чувстват като в приказка. Събитието беше реализирано благодарение на подкрепата и на: „ПартньорЪт Плугаров”, „Бибендум”, куриерска фирма „Рапидо” , ”Тангра АБ”, „Унибет”, печатница „Оле”, фирма за чуждоезиково обучение и образование в чужбина Мис Диамандиева ООД и др. Събитието бе повод и да се вдигне наздравица за петия рожден ден на комуникационна агенция Anett&Co. – организатор на събитието и събитиен мениджър на Elenia Garden Club. Екипът на компанията посрещна цял букет от изискани гости – представители на бизнеса, дипломацията, медиите, клиенти и партньори, приятели. Велиолепният аранжимент на градината, стилният музикален фон, както и отличният кетъринг, превърнаха това парти в истински елегантно и запомнящо се събитие, на което поканените останаха дълго след полунощ. Сред гостите направи впечатление легендарният дипломат, общественик и мецанат г-н Иван Станчов, известният писател Захари Карабашлиев, новата варненска литературна надежда Теа Денолюбова, съпругата на Христо Мутафчиев – Елица, Ирена Комитова и съпругът й Виктор Папазов и много други.

Elenia Garden Club е чудесна арена за всякакви партита, рождени дни, ревюта, чествания и сватби. Страхотната локация, пищната зеленина, както и красивата сграда придават много класа и аристократичност на всяка изява, и са белег за добър вкус при избора на място за провеждане на събития.

За Контакти:Anett & Co.

Източник: Anett & Co.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5212