Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
10 Юли 12, 12:11 / Автор: LG
Изпробвайте предимствата на NFC технологията с LG Optimus L5
LG обяви промоционална оферта на най-новия модел от серията L-Style – всеки, закупил LG Optimus L5, ще получи предварително програмиран NFC етикет
София, 10.07.2012 г. – LG Electronics обяви промоционална оферта, с която дава възможност на потребителите да се възползват от предимствата на технологията Near Field Communication (NFC). Компанията предлага модела LG Optimus L5 вече в магазинната мрежа на някои оператори в комплект с предварително програмиран NFC етикет (tag).

Технологията NFC позволява на смартфона да обменя информация с NFC етикети, като така могат да бъдат променяни режимът и настройките на устройството само с доближаване на смартфона до NFC етикета на разстояние от няколко сантиметра. Например, ако предварително сте направили необходимите настройки на телефона за използването му офиса, то той автоматично ще ги възприеме (да премине в тих режим, да активира достъпа до наличната безжична мрежа, да изключи GPS навигацията), щом го доближите до конкретния етикет, позициониран около входа на офиса. Етикетът в колата ви пък може да бъде програмиран така, че да стартира Bluetooth устройството, GPS системата и да увеличи силата на звука в автомобила. Възможностите, свързани с настройките на практика, са много.

LG Optimus L5 идва с операционната система на Google Android Ice Cream Sandwich и разполага с голям 4,0-инчов дисплей за увлекателно и пълноценно мобилно преживяване. Новият потребителски интерфейс Optimus 3.0 ви позволява да извършвате много повече действия с по-малко натискания. Сред функциите, които ще зарадват любителите на удобството, е QuickMemo за писане на кратки бележки, без значение в кое меню или приложение се намират. По този начин споделянето на текст в социалните мрежи, чрез SMS или имейл става много по-лесно и удобно.

Optimus L5 е с дебелина от под 10 мм и предлага уникалния за момента дизайн на серията L-Style с изчистена и удобна правоъгълна форма. Освен операционна система Android Ice Cream Sandwich 4.0 моделът предлага 800MHz процесор, 4GB вътрешна памет (разширяема с microSD карта) и 5-мегапикселова камера.

Очаквайте скоро промоции и на други модели на LG с NFC етикети.

Ключови спецификации на LG Optimus L5:

- Чипсет: MSM7225A (Cortex A5 800MHz)
- Памет: до 4GB вътрешна/ разширяема до 32GB Micro SD
- Дисплей: 4,0-инчов HVGA
- Камера: 5,0 MP AF с LED светкавица
- ОС: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
- Батерия: 1,500mAh
- Размери: 118,3 x 66,5 x 9,88 (мм)

За LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. Компанията има 117 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning & Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 49 милиарда щатски долара (54,26 трилиона корейски вона) към края на 2011 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. За повече информация: www.lge.bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология.

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications за LG
02/ 989 51 15
0886 63 45 80
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник:
www.lge.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0695