Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
16 Юли 12, 15:25 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ОББ изпраща с пожелания за успехи българските олимпийци в Лондон
ОББ, която през тази година отбелязва 20-годишно успешно присъствие на българския пазар, е част от цялостната подкрепа за развитието на българския спорт и успешната подготовка на спортистите.
С водосвет и пожелания за късмет и добро представяне на Олимпийските игри вчера Министерството на физическото възпитание и спорта изпрати българските спортисти, които ще представляват страната ни в Лондон. На официалната церемония пред зала "Арена Армеец" лично министър Свилен Нейков пожела успех и медали на българските спортисти. Като част от цялостната си подкрепа за развитието на българския спорт Обединена българска банка (ОББ) също изпраща представителите ни в Лондон с пожелания за здраве и успешно представяне.

На предстоящите Олимпийски игри в Лондон страната ни ще има представители в 17 спорта и във всеки един те ще имат възможност да се преборят за призово класиране, отбеляза на церемонията министър Нейков. Здраве, сила и спортен шанс, който да отреди отличията, за които всеки един от нас мечтае – бяха част от пожеланията на спортния министър. Българските спортисти получиха и поздравителен адрес от президента Росен Плевнелиев, който пожела предстоящата Олимпиада да бъде златна за България.

Гимнастичките от националния отбор по художествена гимнастика, водени от Илиана Раева, състезателката по борба Станка Златева и треньорът й Симеон Щерев, надеждата за медал в стрелбата Мария Гроздева, както и много други от олимпийските ни спортисти присъстваха на изпращането.

ОББ, която през тази година отбелязва 20-годишно успешно присъствие на българския пазар, е част от цялостната подкрепа за развитието на българския спорт и успешната подготовка на спортистите. ОББ е генерален спонсор на две спортни федерации, донесли едни от най-големите олимпийски успехи за страната ни – Българска федерация по гребане и Българска федерация по биатлон. ОББ традиционно подкрепя и изяви, свързани с развитието на детския спорт и израстването на млади спортни таланти в различни области.


За повече информация:

Анка Костова

тел.. +359 2 8112375
моб.тел: +359 887 31 59 61
е-mail: kostova_a@ubb.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay     

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1145