Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
16 Юли 12, 15:26 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Покана за среща с медиите на тема: „Как българските предприемачи могат да се възползват от успешния опит на словенския бизнес?”
По време на срещата ще бъдат представени възможности как българския бизнес да се възползва от опита на словенските си колеги, както и какви успешни словенски практики могат да бъдат приложени от българките предприемачи.

Уважаеми колеги,

Център за предприемачество и управленско развитие – България (CEED България), има удоволствието да ви покани на среща с медиите на тема: „Как българските предприемачи могат да се възползват от успешния опит на словенския бизнес?”, която ще се проведе на 18 юли 2012 г. от 11:00 часа в BetaHaus, гр. София, ул. „Крум Попов” 56-58.

По време на срещата ще бъдат представени възможности как българския бизнес да се възползва от опита на словенските си колеги, както и какви успешни словенски практики могат да бъдат приложени от българките предприемачи. Срещата се осъществява по проект „Иновативни знания без граници”, който се изпълнява от CEED България и Zavod mreža podjetništva – CEED Словения по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-7.0.01 „БЕЗ ГРАНИЦИ – КОМПОНЕНТ 1”. Проектът цели да повиши капацитета и да насърчи предприемаческия потенциал на малкия и среден бизнес в България. Като част от проекта ще се проведат поредица от срещи в гр. София и гр. Любляна, на които представители на българския бизнес ще заимстват опит от словенски предприемачи, ментори и експерти в различни сфери на бизнеса.

Участници в срещата:


- Николай Ярмов, изпълнителен директор на CEED България;
- Надежда Ташева, ръководител на проект „Иновативни знания без граници”;
- Станислав Червенков, експерт по проекта;
- Крис Георгиев, предприемач, участник в програмата Top Class;
- Любомир Гетов, ментор по програмата Top Class.

Моля, потвърдете своето участие не по-късно от 17:00 часа на 17 юли 2012 г. (вторник) на тел.: 0879 931 336 или e-mail: d.chobanova@proway.bg.

За допълнителна информация:

Диана Чобанова
PR Assistant
PRoWay Communications Agency
Mob: + 359 (879) 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg





„Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Фондация „Център за предприемачество и управленско развитие – България” носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика.”


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay     

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5446