Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

19 Юли 12, 11:11 / Автор: Балкан Сървисис
Балкан Сървисис внедри QlikView във Фикосота
Проектът е подпомогнал процеса на взимане на решения в предприятието
Българската консултантска компания Балкан Сървисис (http://balkanservices.com/) завърши успешно два проекта по внедряването на Business Intelligence решението QlikView във Фикосота (http://www.fsbrands.com).

Благодарение на иновативното приложение значително се подобри качеството на информацията и се подпомогна процеса на планиране и контрол на работната дейност.

Първият проект представлява изграждане на дашборд за следене изпълнението на всички проекти в организацията. Проектът е надграждане върху съществуващата project management система EDGAR. Решението следи статуса на всички активни проекти, техният обхват, последна актуална информация и приоритети. Също така то дава детайла информация за всеки един проект, като позволява да се проследят степента за завършеност, отговорното лице и други.

Вторият проект внедрен във Фикосота Синтез ООД е фокусиран конкретно върху финансите на дружеството. В неговия обхват се включва подготовка и засичане на отчети за приходи и разходи, вземания, задължения и счетоводна информация от ERP решението Integra.

Засичането обхваща справки за продажбите и счетоводна информация за разходите и счетоводните справки - оборотна ведомост и хронология на счетоводните записвания. Отразяват се и влиянието на броя на продажбите и цените на артикулите върху крайния резултат, както и вземанията от клиенти разбити по региони и задълженията на доставчиците. Целта е значително да бъде автоматизирана и оптимизирана работата на отдел Финанси и счетоводство

Предстои да бъде разработено и приложено и още едно иновативно бизнес решение. То ще позволи да бъде организирана важната информация за продажбите през дистрибуторите, чрез който компанията ще може да получава точна информация за продажбите към крайните потребители и стоките на склад при всеки дистрибутор.

Повече за Фикосота Синтез ООД

Фикосота Синтез ООД е една от най-бързо развиващите се компании в България, занимава се с производство и продажба на бързооборотни потребителски стоки в няколко различни направления - детергенти и препарати за почистване на дома и дрехите и грижа за тялото, хартиени хигиенни продукти за еднократна употреба, храни. Много от марките на компанията са пазарен лидер в категорията си не само в България, но и в чужбина. Фикосота Синтез продава продуктите си в над 30 държави на няколко континента. Фикосота създава едни от най-запомнящите се марки на пазара като: Tete-a-Tete, Teo, Feya, Semana, Savex, Pufies, Milde, ЕМЕКА, Тертер и други. Благодарение на уникалния микс от високото качество на продуктите, креативно маркетингово присъствие, иновативност и чуваемост към изискванията на потребителите компанията е лидер на пазара.

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management), както и специализация в изготвянето и управлението на европейски проекти за внедряване на ИТ системи и решения.

Компанията предлага BI решението QlikView в България от 2006 г. и вече има повече от 50 клиента и над 100 успешни проекта, както у нас, така и в цяла Европа, в сферата на производство, дистрибуция, продажби на едро и дребно, банки, застрахователи, лизингови и други финансови компании. Сред клиентите, възползвали се от Business Intelligence решенията на Балкан Сървисис са: Българска фондова борса, Coca-Cola Hellenic, Happy Bar&Grill, Фикосота, CBA, ТехноМаркет, Multirama, Amperel, Елгека Ферфелис, Piraeus Bank, Raiffeisenbank, UniCredit Leasing, ЦКБ Сила, Emporiki Bank, Fibank, Бони, Danone, Top Drinks, Монбат, Дарко, Оргахим, ОМК и други. За повече информация: http://www.businessintelligence.bg и http://www.x3analyses.com.

Продуктовото портфолио на компанията включва също Atlantis ERP – цялостно решение за планиране и управление на фирмени ресурси, Microsoft CRM – цялостно решение за управление връзките с клиенти интегрирано с решение за мобилни продажби.

За Контакти:+359 885 90 52 99

Източник:
www.balkanservices.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.1789