Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Спорт

Вземи в gLOG
23 Юли 12, 09:17 / Автор: AMI Communications
Visa Европа изпрати българските олимпийци за игрите в Лондон с 3 114 пожелания за успех
Visa Европа изпрати oлимпийския отбор на България за Лондон с 3 114 пожелания за успех, събрани от жителите на София, Пловдив и Варна по време на специална кампания в подкрепа на родните спортисти, oрганизирана съвместно с Българския олимпийски комитет (БОК). Свитъкът с положителни мисли беше връчен днес на представители на българската делегация в рамките на церемонията по изпращане на родните олимпийци.
София, 20.07.2012 г. – Visa Европа изпрати oлимпийския отбор на България за Лондон с 3 114 пожелания за успех, събрани от жителите на София, Пловдив и Варна по време на специална кампания в подкрепа на родните спортисти, oрганизирана съвместно с Българския олимпийски комитет (БОК). Свитъкът с положителни мисли беше връчен днес на представители на българската делегация в рамките на церемонията по изпращане на родните олимпийци. С този жест Visa, глобален спонсор на oлимпийските игри от 1986 г. и на параолимпийските игри от 2002 г., се стреми да засили връзката между атлетите и техните фенове, обединени от желанието за успех.

Освен късмет и много победи, софиянци, пловдивчани и варненци пожелаха на атлетите само златни медали и най-доброто представяне на oлимпийски игри досега. Най-творчески настроените съчиниха стихове, за да вдъхнат на „нашите шампиони“ увереност, смелост и сила.

„Целта на тази инициатива е да свърже атлетите и техните почитатели и да подчертае дългосрочното партньорство на Visa с oлимпийските и на параолимпийските игри като техен основен спонсор. Вярваме, че с тазгодишната ни инициатива в България още веднъж напомнихме на спортистите за огромната подкрепа, на която те винаги могат да разчитат от страна на почитателите си. Ние от Visa се присъединяваме към пожеланията за много успех и победи!“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa Европа за България, при връчването на свитъка с пожелания на Йордан Йовчев, който ще носи българското знаме на церемонията по откриване на игрите.

Като основен спонсор на състезанията, Visa е ексклузивната платежна система на всяко издание на олимпийските и параолимпийските игри. Тази година, за първи път, посетителите на игрите ще могат да извършват както безконтактни, така и традиционни картови разплащания на територията на всички олимпийски съоръжения. Иновативните начини за разплащане, най-вече безконтактните и мобилни разплащания, ще бъдат акцент в представянето на Visa на Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон.

Инициативата, в рамките на която Visa събра пожелания за българските олимпийци, е част от спонсорските прояви на дружеството по цял свят. За целта в България бяха организирани три събития – в София, Пловдив и Варна – на които феновете имаха възможност да се срещнат с бивши и настоящи български олимпийци и да напишат най-съкровените си послания на специално подготвени платна. По време на трите празника своя поздрав към атлетите отправиха известни български изпълнители, детски ансамбли и спортни школи от трите най-големи български града.

За Visa Eвропа
В Европа има над 455 милиона дебитни, кредитни и карти за бизнеса Visa. За период от 12 месеца до края на септември 2011 г. тези карти са използвани за извършването на покупки и за тегленето на пари в брой на стойност над 1,7 трилиона евро. 14% от общия потребителския разход, направен на мястото на покупката в Европа, е извършен с карти Visa, а повече от 80% от него е направен с дебитни карти Visa.
Основана през юли 2004 г., Visa Европа е членска организация, собственост на и функционираща чрез своите 3 700 европейски банки членове. През октомври 2007 г. Visa Европа става независима от новото, опериращо в глобален мащаб дружество Visa Inc., придобивайки изключителен, неотменим и постоянен лиценз за Европа. Като силно ангажирана европейска платежна система тя е в състояние да отговаря бързо на специфичните пазарни нужди на европейските банки и техните клиенти - картодържатели и търговци на дребно, и да постигне целта на Европейската комисия да създаде един истински вътрешен пазар за плащания.
Visa се радва на ненадминат брой точки за разплащане по цял свят. В допълнение към това Visa/PLUS е една от най-големите глобални мрежи за банкомати, които предлагат достъп до пари в брой в местна валута в над 200 страни.
За повече информация:
www.visabg.com / www.visaeurope.com

За участието на Visa в Олимпийските и Параолимпийските игри
Visa е горда да бъде глобален партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри в Лондон през 2012 г. Visa има съществена роля в игрите, като компанията е била спонсор на този форум през последните 26 години. Чрез кампанията си „Екипът на Visa“ компанията подкрепя повече от 50 спортиста от над 30 страни. Освен това Visa Европа е партньор на Team 2012 – 1 200 британски атлета, които искат да се състезават на Oлимпийските и Параолимпийските игри през 2012 година. За първи път толкова голяма група от спортисти е подпомагана по този начин. На всички олимпийски и параолимпийски игри Visa създава и управлява цялата платежна инфраструктура и мрежа на всички локации, част от игрите. Visa е глобален партньор на Олимпийските игри от 1986 г., както и глобален спонсор на Параолимпийските игри от 2002 г. насам и е ексклузивната платежна карта и официалната платежна система на олимпийските и параолимпийските игри.
За повече информация:
www.visaeurope.com

За Контакти:

Андреана Станкова
AMI Communications за Visa Европа
02 989 51 15
0892 604 379
andreana.stankova@amic.bg

Източник:
amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6058