Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
24 Юли 12, 09:02 / Автор: AMI Communications
LG представя нова серия IPS монитори със CINEMA SCREEN дизайн и MHL свързаност
Моделите впечатляват с естествени цветове, стилeн дизай и интелигентна свързаност
София, 20 юли 2012 г. – LG Electronics (LG) представя новата серия монитори IPS7 от висок клас. Моделите ще бъдат пуснати първо на пазарите в Китай, включително Хонг Конг, и Южна Корея. Серията IPS7 следва специалната дизайнерска линия LG CINEMA SCREEN, която се характеризира с почти невидима рамка за пълно потапяне в гледаното съдържание и елегантен външен вид. Мониторите възпроизвеждат напълно естествени цветове. Благодарение на ексклузивните разработки на LG върху технологията In-Plane Switching IPS, моделите осигуряват широк зрителен ъгъл. В допълнение технологията Mobile High-Definition Link (MHL) позволява осъществяването на лесна връзка между мониторите и външни устройства като смартфони и таблети. По този начин зрителят може да се наслади на съхраняваното върху тях съдържание на голям екран.

“Комбинацията от няколко иновативни технологии ни позволи да разработим отличен продукт с впечатляващ дизайн“, каза Джей Джей Лий, изпълнителен вицепрезидент и директор на отдела IT Business в LG Home Entertainment Company. “С бързото разпространение на „умните” мобилни устройства като смартфони и таблети достъпът до данни се увеличи драстично. IPS7 обогатява потребителското преживяване, като улеснява зрителите да се насладят в най-пълна степен на съдържанието, което харесват.”

Привлекателен дизайн и най-актуалната технология за свързване
Благодарение на CINEMA SCREEN дизайна на LG рамката на мониторите е впечатляващо тънка - само 1,2 мм. Тя позволява на зрителя да се потопи в гледаното съдържание, без да отклонява поглед от монитора. В допълнение цялостната дебелина на LG IPS7 мониторите е намалена до едва 14,1 мм. Самата рамка е метална, което допринася за естетичния вид на мониторите, допълнително подобрен от функцията за управление на кабелите.

Традиционните пластмасови бутони за настройка са заменени от сензорни. Чрез CINEMA SCREEN дизайна LG предлага на пазара красива версия на усъвършенстваната IPS технология, която осигурява изключително качество на картината. Изчистените линии и модерният дизайн изглеждат добре във всеки интериор, а естествените цветове и ясните тонове увеличават удоволствието при гледане.

Чрез Mobile High-Definition Link (MHL) мониторите IPS7 се свързват с мобилните устройства чрез един-единствен кабел към HDMI входа. Така заснетите със смартфон кадри и видеоклипове могат да бъдат гледани на голям екран. В същото време батерията на мобилните устройства се зарежда, докато потребителите се наслаждават на любимото си съдържание.


Забавление с естествени цветове и визуален комфорт
IPS7 серията използва In-Plane Switching (IPS) панели вместо традиционната за повечето монитори технология Twisted Nematic (TN). Тя позволява да се постигне по-високо качество на картината и зрителите да се насладят на по-живи и естествени цветове. Моделите от серията показват плавно изображение и елиминират размазването, което често се получава при по-динамичните сцени, спортни програми и видеоигри. Така очите се натоварват по-малко, дори при по-дълго гледане на монитора.

IPS панелите осигуряват по-широк зрителен ъгъл в сравнение с TN вариантите. Потребителите могат да играят игри или да гледат видео, докато са седнали, стоят прави или лежат, без промяна в цветовете.

Функция за калибриране на цветовете
Функцията за калибриране на цветовете помага за възпроизводството на по-точни и естествени цветове. IPS7 използва софтуера на LG за опростяване процеса на калибриране, предназначен за професионални фотографи и графични дизайнери.

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications за LG
02/ 989 51 15
0886 63 45 80
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник: (Уебстраница):amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1152