Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
24 Юли 12, 09:06 / Автор: ASUS
ASUS представя пълна гама от AMD-базирани дънни платки за Windows 8
Включени са много нови функции и нововъведения, пригодени за новата операционна система

 С цел да добави най-добрия потребителски опит към платформата AMD, ASUS представя своята гама от подобрени дънни платки, включително и от специализираните серии ROG, TUF, както и FM1 и APU-базираните енергоефективни модели. Всеки продукт предоставя разнообразие от ASUS технологии като Digital power control, Remote GO!, Network iControl, както и иновативните Fast Boot, ASUS Boot Setting и DirectKey - тествани и специално пригодени за новия Windows 8. Всички дънни платки са преминали през пълна серия от изпитания за съвместимост, за да паснат максимално добре на новата Windows 8 архитектура.


Сериите M5A99/97 R2.0 и TUF: Обновен AM3+ с ексклузивни функции за Windows 8

Напълно обновените дънни платки от серията AM3+/990FX включват нов набор от функции, специално създадени, за да подобрят работата с Windows 8. Fast Boot позволява на потребителите да се възползват напълно от ускореното стартиране на новата операционна система. С него зареждането на Windows 8 отнема само 2 секунди, спестявайки досадното чакане. Като директен резултат от усилията за оптимизация на Windows 8, ASUS Boot Setting предоставя максимална гъвкавост при персонализирането на процеса на стартиране на компютъра. С едно натискане на бутона потребителят може да получи незабавен достъп до множество настройки и предварително зададени профили. ASUS Boot Setting запаметява предпочитанията непрекъснато, за да ви спести необходимостта от новото им избиране при следващи посещения. DirectKey е създаден за тези, които често имат нужда от достъп до BIOS, дори когато компютърът е в standby режим. Специалният бутон отвежда незабавно в системата, като елиминара досегашната нужда от непрестанното натискане на клавиша DEL.

Гореизброените функции са свързани директно с възможностите на Windows 8, но ASUS не спира дотук. За пръв път върху AMD платформа можем да срещнем новия процесор Dual Intelligent 3 със SMART DIGI+ Key, чиято технология за управление на мощността позволява едновременно управление на CPU и DRAM мощностите. С тези нововъведения, пригодени за сериите M5A99/97 R2.0 и TUF SABERTOOTH 990FX R2.0, наблюдаваме цялостно подобрение в стабилността на системата, енергийната ефективност и възможностите за overclock. А за да захрани по най-добрия начин нуждите за безжична комуникация в домашна среда, производителят е интегрирал технологията Remote GO!, базирана на ASUS Wi-Fi GO!. Инсталирането на приложението на мобилни устройства, смартфони и таблети, дава възможност за осъществяваване на дистанционна и безжична връзка с вашия персонален компютър, която ви дава възможност за използване на функции като DLNA Media Hub, Remote Desktop и File Transfer.


Crosshair V Formula-Z: Windows 8 за AMD с Republic of Gamers

Изцяло новата ROG AM3+ геймърска дънна платка пристига с повечето от гореизброените функции, подкрепена от допълнителни, ексклузивни за ROG сериите технологии, за да предостави на запалените любители на игрите възможно най-мощният и стабилен избор на AMD платформа при Windows 8. Специалните предложения започват с ROG Extreme Engine Digi+ II система за управление на мощностите с прецизна настройка едновременно за CPU и DRAM, даваща големи възможности за overclock. Подобрената звукова карта SupremeFX III™ предлага пълно потапяне в геймърското изживяване. Нейната технология за екраниране Red Line поддържа ясно разделяне на аналоговите или дигитални сигнали с цел да осигури изключителна яснота и прецизност на звука, докато металното EMI покритие предпазва от смущенията на съседните компоненти. Качеството на играта в мрежа е подобрено с новата функция на GameFirst II – EZ. Тя представлява интуитивен интерфейс, чрез който геймърите ще могат да настройват и приоритизират мрежовия трафик, за да избегнат неприятния lag-ефект.


F1A75/A55 Series: насочени към по-голям потребителски кръг

Ъпгрейд, съобразен с нуждите на Windows 8, е подготвен и за AMD FM1 моделите с А75 и A55 чипсет. Дънните платки от сериите F1A75-M PRO R2.0 и F1A55 R2.0 притежават хардуер, специализиран за новата операционна система, и заедно с технологиите на ASUS ги превръщат в най-добрия избор за FM1 съвместимите процесори и енергоспестяващите AMD APU. Серията F1A75-M PRO R2.0 е снабдена с Dual Intelligent Processors 2 технология, регулираща работата на TPU и EPU процесорите, както и DIGI+ VRM функция с прецизна настройка за оптимална енергийна ефективност и overclock. Гамата от функции се допълва от Network iControl, LucidLogix Virtu™ MVP, UEFI BIOS и AI Suite II.


###

Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са близо 11.9 млрд. щатски долара.

За дънните платки на ASUS

Воден от своите иновации и отдаденост на абсолютното качество, ASUS се превърна в стандарт при дънните платки, в лидер по продажби и по положителни клиентски отзиви за широката продуктова гама. Като носители на много отличия, дънните платки на ASUS тласкат компютърната индустрия към пионерски иновации. Към тях може да причислим New DIGI+ Power Control и Dual Intelligent Processors технологиите, които подобряват представянето и пестят енергия, както и уникалната защита от нагряване, която се предлага в TUF сериите Thermal Armor и Thermal Radar. Дънните платки ASUS Republic of Gamers позволяват неограничен overclock и настройки, които държат редица световни рекорди. Важни ASUS технологии като USB 3.0 Boost с UASP поддръжка, USB BIOS Flashback и UEFI BIOS с функцията EZ, показват решителността на ASUS за хармонизирането на иновациите с отговорността към околната среда и грижата за хората, които използват технологии в ежедневието си.

Повече за ASUS ROG

ASUS има специално отношение към геймърите и техните нужди. В резултат от стремежа си да им предостави най-добрите инструменти за пълноценно изживяване, през 2006 г. компанията създаде ASUS Republic of Gamers (ROG). Оттогава насам под мотото „Изборът на шампионите“ бяха представени легендарни вече технологии, доказали силата на своите възможности. Продуктите с марката ASUS Republic of Gamers са създадени от геймъри за геймъри, а портфолиото включва всичко необходимо за максимално истински преживявания – дънни платки, графични и звукови карти, компютърни конфигурации и лаптопите от серия G.

ROG е повече от хардуер – „Геймърската република“ е кауза, която активно подкрепя световното геймърско общество и е вече дългогодишен спонсор на събития като QuakeCon, BlizzCon и Dreamhack. За повече информация, посетете http://rog.asus.com.

Източник: ASUS


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0034