Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
26 Юли 12, 13:32 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
LLP Dynamics България с нов Управляващ Директор
Стели Димитрова поема изцяло управлението на българския клон на компанията
София, 26.07.2012 г. Стели Димитрова е новият управляващ директор на LLP Dynamics България. Като дългогодишен служител и въз основа на перфектното познаване на пазара на ERP системи, тя поема управлението на дружеството, което през последните години успя да се утвърди като водещ доставчик на Системи за управление на бизнеса у нас и е най-бързо развиващата се компания в LLP Dynamics Holding.

Стели Димитровa поема изцяло оперативното управление на компанията, като наследява поста от досегашния управляващ партньор Божидар Крапчев, който ще съсредоточи усилията си основно върху управлението на LLP Dynamics Holding за региона.

Стели Димитрова е магистър по икономика и започва кариерата си в LLP Group България през 2000 г. като старши консултант. Притежава солиден опит във внедряването на финансови и производствени системи, както и широки познания за специфичните предизвикателства, пред които са изправени компаниите, инвестиращи в Централна и Източна Европа. Въз основа на опита си и доброто познаване на пазара, през 2006 г. тя е назначена за оперативен директор в LLP Group, а през 2007 г. става изпълнителен директор.

Божидар Крапчев, Управляващ партньор за Централна и Източна Европа, ще се концентрира върху ръководните си функции в холдинга, занимаващ се само с Microsoft Dynamics продуктите. LLP Dynamics Holding е подразделение в рамките на LLP Group, специализирано във внедряването и поддръжката на бизнес решенията на Microsoft – MS Dynamics AX, NAV, CRM, което към днешна дата освен в България има представителства и в Чехия, Унгария, Румъния и Словения. Крапчев пое управлението на групата в Централна и Източна Европа още с обособяването й като отделна структура в началото на 2011 г. и до момента успешно съчетаваше тази си функция с управлението и на българското дружество. Като част от акционерите и член на борда на директорите на LLP Dynamics Holding, от тук нататък той ще се съсредоточи единствено в стратегическото и дългосрочно развитие на дружеството. Плановете на управляващите включват активното търсене и закупуване на нови компании, както и развитие на нови продукти и линии в бизнеса.

От 1 юли 2012 г. в LLP Dynamics България е назначен и нов директор „Услуги“ (Services Director) – Веселин Недев. Неговото назначение е продиктувано от значително увеличилия се обем работа през изминалата година. Той е експерт с над 10-годишен опит в сферата на информационните технологии и притежава доказан опит в управлението на проекти и екипи от хора, планиране и анализ на финансови резултати и IT Service Management, като част от трудовия си опит е натрупал във Великобритания. В LLP Dynamics България той ще отговаря за планирането и управлението на консултантските екипи и успешното завършване на всеки нов проект. Веселин Недев има две висши образования – „Икономика“ и „Компютърни науки“.

През тази година, основаната в Чехия международна консултантска компания LLP Group, част от която е и LLP Dynamics България, отбеляза 20 години от създаването си. В този период тя успя да се превърне във водещ доставчик на бизнес решенията на Microsoft – MS Dynamics в Централна и Източна Европа и в лидер в разработването и внедряването на ERP решения за местни и чуждестранни компании. С няколко големи проекта тя отбеляза изключителен ръст през 2011 г., който продължава и през 2012 г. LLP е партньор на Microsoft за ЕRP решенията Microsoft Dynamics NAV и Microsoft Dynamics AX от 2003 г., а в България е първата фирма, която предлага и двете бизнес решения на Microsoft. С реализираните повече от 250 внедрявания на Microsoft Dynamics NAV и над 70 внедрявания на Microsoft Dynamics AX зад гърба си, LLP се утвърди като един от най-опитните партньори на Microsoft Dynamics за региона и заема водещо място за Централна и Източна Европа.

Повече за LLP Dynamics Bulgaria: www.llpdynamics.bg

За допълнителна информация:
Диана Чобанова
PR Assistant
PRoWay Communications Agency
мob: + 359 (879) 931 336
е-mail: d.chobanova@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay     


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.141