Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
26 Юли 12, 13:43 / Автор: AMI Communications
LG Prada 3.0 вече е достъпен на агресивно ниски цени
LG Electronics стартира промоция на стилния смартфон в мрежата на VIVACOM
София, 24.07.12 г. – LG Electronics (LG) обяви промоционална оферта на стилния модел LG Prada 3.0 съвместно с VIVACOM. От юли луксозният смартфон вече се предлага в магазинната мрежа на оператора на нови, агресивно ниски цени.

Всички потребители на VIVACOM могат да закупят LG Prada на изплащане само за 19,90 лв. на месец при нов 2-годишен договор с план MegaCall XL, а ако преподпишат настоящия си контракт за същия период, могат да се сдобият с луксозния смартфон на изплащане за 26,90 лв. на месец. При договор за една година клиентите на оператора получават стилния модел на LG за 53,90 лв. месечно. Ако желаят да заплатят сумата наведнъж, LG Prada 3.0 ще бъде техен само за 429,90 лв. с план MegaCall XL. Атрактивните условия са валидни до изчерпване на наличните количества. Посочените цени включват ДДС.

Телефонът LG PRADA 3.0 съчетава характерния елегантен и изтънчен стил на PRADA и иновативната технология на LG, като се отличава с най-яркия дисплей в света (от 800 нита). Моделът се предлага с изцяло сензорен екран с гланцирана повърхност. Задната част на телефона е декорирана със запазената марка на PRADA – шарка Saffiano. При конструирането на апарата е използвана технологията LG Floating Mass Technology, благодарение на която тънкият само 8,5 мм смартфон изглежда още по-тънък. Изисканата и семпла външност на модела е допълнена от малкия брой физически бутони, разположени върху корпуса на смартфона.

LG PRADA 3.0 е снабден с 1.0 GHz двуядрен процесор, работещ с два канала. Това позволява на телефона да се свързва с няколко мрежови канала, пренасящи данни, без никакво забавяне. По този начин потребителите могат да разчитат на постоянна връзка с интернет, докато са в движение.

Телефонът разполага със специално създаден интерфейс с красиво меню и икони в черен, сив и бял цвят. Потребителите могат да се наслаждават на преимуществата на операционната система на Android Gingerbread, като апаратът е пригоден и за следващия ъпдейт до Android Ice Cream Sandwich. В допълнение LG Prada 3.0 е оборудван с 4,3-инчов NOVA дисплей, 8MP камера и памет до 8GB.

Промоционалните условия за закупуване на LG Prada 3.0 са валидни в магазинната мрежа на VIVACOM.

Технически характеристики:
• Операционна система: Android Gingerbread
• Памет: 8GB вътрешна памет
• Размер: 4,3-инчов дисплей
• Резолюция: WVGA (800 x 480)
• NOVA дисплей: NOVA Plus, 800 нита
• Камера: 8MP
• 1.0GHz двуядрен процесор с два канала
• Батерия: 1540mAh


История на сътрудничеството между LG Electronics и Prada

В резултат на сътрудничеството между PRADA и LG, което започна през 2006 година, бяха създадени два първокласни телефона, представени през 2007 и 2008 година. Партньорството е фокусирано върху ключови компоненти на смартфона, които включват от софтуер и потребителски интерфейс до дизайн и опаковка.

Телефонът LG Prada 1.0 е един от първите мобилни телефони, създадени от модна къща и постига неизмерим успех, като продажбите на устройството надхвърлят един милион броя. Първокласното устройство комбинира последните за времето си технологии с дизайн, въплъщаващ превъзходен стил. Като потвърждение за мястото му в историята на дизайна, телефонът LG PRADA 1.0 е част от постоянните експозиции на Музея за модерно изкуство в Ню Йорк (MoMA) и Музея на съвременното изкуство в Шанхай (MOCA).

Предишните модели телефони LG PRADA бяха революционни и по отношение на технологиите, които предложиха на потребителите. LG PRADA 1.0 беше първият в света телефон със сензорен екран, а PRADA 2.0 предложи мобилно изживяване от нов вид. Моделът се предлага с уникален часовник с Link технология, която позволява лесна идентификация на повикването, лесен достъп до SMS-и, история на повикванията, блокиране на повиквания и управление както от аксесоара на телефона, така и от телефона на аксесоара.

За Prada
PRADA S.p.A. - HKSE stock code 1913 – е една от водещите марки в сектора на модни луксозни стоки. Компанията работи активно с марките Prada, Miu Miu, Church’s и Car Shoe, за да произведе и предложи на пазара висококачествени чанти, кожени изделия, обувки, облекло и аксесоари. Освен това, групата развива дейност в парфюмерийниясектор и производството на очила като работи по лиценз. Нейните продукти се предлагат в повече от 70 страни в целия свят, чрез 345 собствени магазина до 31 юли 2011 година и мрежа от избрани магазини за луксозни стоки.

За LG Electronics

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance and Air Conditioning and Energy Solution – с продажби в световен мащаб от 55,8 трилиона корейски вона (48.2 милиарда щатски долара) към края на 2010 г. Компанията е водещ световен производител на плоскоекранни телевизори, аудио-визуална техника, мобилни телефони, климатици и перални машини. LG подписа дългосрочен договор, с който стана Глобален Партньор и Технологичен Партньор на Formula 1™. Като част от това изключително партньорство, LG придоби ексклузивни маркетингови права като официален доставчик на електроника, мобилни телефони и процесори на данни за това глобално спортно събитие. За повече информация:
www.lge.com/bg

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация: www.lge.com/bg

За Контакти:

За повече информация:
Деница Дженева
AMI Communications за LG Electronics
02/ 989 51 15
0886 634 580

Източник:
amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5406