Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

26 Юли 12, 18:33 / Автор: TP-Link
TP-Link запазва лидерската си позиция на глобалния WLAN пазар
У нас продуктите на TP-Link се разпространяват от доставчика на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България
Доставчикът на мрежови продукти TP-Link продължава да заема водеща позиция на глобалния пазар на решения за безжични локални мрежи (WLAN – Wireless Local Area Network), по отношение на броя на продадените продукти. Това показва най-новото проучване на аналитичната компания IDC, наречено Worldwide Quarterly WLAN Tracker за май 2012 година, което подрежда най-големите производители на безжично оборудване според брой продадени продукти, както и по приходи. У нас продуктите на TP-Link се разпространяват от доставчика на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

С 34% пазарен дял на WLAN пазара (на база брой доставени устройства), TP-Link спечели водеща позиция по-рано тази година, като общата бройка на доставените продукти е по-голяма от сумарната на следващите два доставчика в класацията. Това не е първият случай, в който TP-Link доминира във WLAN сегмента. В същия доклад от първото тримесечие на 2011 г. компанията е последователно класирана от анализаторите като най-големия световен доставчик на безжични мрежови продукти.

“Много сме щастливи от този резултат. Той ни дават увереност, че предлагаме на нашите клиенти високата стойност, която заслужават. Същевременно ние оставаме ангажирани в стремежа си да подобрим редица аспекти в работата на компанията ни - от технологичния и индустриален дизайн, през улесняването на потребителските настройки, до техническата поддръжка” - казва по този повод Джефри Чао, директор на международния бизнес в TP-Link.

Отбелязвайки бърз растеж от момента на навлизането на международните пазари през 2005 година и имайки водеща позиция в Китай, TP-Link е единственият доставчик на мрежово оборудване с независими производствени мощности. Модерните производствени предприятия, в комбинация със значителните инвестиции в развойна дейност и стриктния контрол на качеството позволява на компанията да предлага мрежови продукти с възможно най-високо качество, на много приемлива цена за крайни клиенти.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

Източник:
www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6273