Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

31 Юли 12, 17:57 / Автор: СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ увеличава значително параметрите на хостинг плановете си за всички настоящи и нови клиенти
Голяма част от параметрите са увеличени с повече от 100%, а много от ресурсите вече се предлагат неограничено
Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ съобщи, че увеличава неколкократно параметрите на предлаганите от нея хостинг планове. Актуализирането на параметрите е свързано и с минимална промяна в цените на предлаганите хостинг услуги, като промяната ще влезе в сила едва при подновяване на периода на ползване на услугата. Актуалните параметри и цени на новите хостинг планове са достъпни на адрес http://www.superhosting.bg/web-hosting-compare-hosting-plans.php. 

Увеличава се и броят на сайтовете, които могат да се разположат в един хостинг акаунт. При първия план СуперСтарт той вече ще е 15 (в сравнение с 1 преди това), а повечето от параметрите на другите два плана са неограничени. След промяната на параметрите всички активни хостинг акаунти поетапно ще бъдат актуализирани с новите планове. Процесът на миграцията ще продължи около един месец, като това няма да се отрази по никакъв начин върху функционирането на услугите.

„Интернет се променя с бързи темпове и изискванията към хостинг доставчиците нараснаха значително през последните години. Днес онлайн видеото, CMS- ите и уеб 2.0 платформите увеличават значително нуждите на потребителите на хостинг услуги, чийто приложения се нуждаят от все повече ресурси за безпроблемното си функциониране. Актуализирането на параметрите е в отговор именно на тези тенденции. Нашите клиенти, без значение кой хостинг план използват, ще могат да се възползват от много повече дисково пространство, трафик, add-on домейни, поддомейни, паркирани домейни, бази данни и други възможности, в сравнение с досегашните параметри“ - заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

„Колкото до промяната на цената с 1 лв. с ДДС на месец, тя е необходима, за да можем, да гарантираме високото качество на услугите, поддръжката и обслужването, които винаги са били стандарт за компанията ни. Ние сме се убедили, че успешният модел на хостинг пазара е предлагане на качество на достъпна цена и именно този модел ни е довел до първото място по брой хостнати домейни в страната. Много други фирми, които са се опитвали да предлагат услугата на нереално ниски цени, но за сметка на качеството, поддръжката и добавената стойност, вече не са на пазара“ - добави Методи Дреновски.

Последната промяна в цените на хостинг услугите на СуперХостинг.БГ беше осъществена през месец май 2008 г., а от тогава до днес компанията е увеличила неколкократно параметрите на плановете, извършвайки инфраструктурни подобрения и добавяйки нови Cloud решения, както и редица услуги с добавена стойност.

До края на лятото СуперХостинг.БГ ще даде възможност на всички клиенти да се възползват от актуализираните планове и да подновят използваните услуги или закупят нови с 30% отстъпка. Така те ще могат да използват новите параметри и то на цена, дори по-ниска от цената преди промяната. При поръчка за подновяване на хостинг акаунт, допълнително заплатеният период ще се добави към оставащия период на акаунта, независимо колко време остава до изтичането му и няма да има загуба на период. Повече информация за лятната промоция е достъпна на адрес: http://www.superhosting.bg/web-hosting-page-promotions.php.

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е компания, чиято основна дейност е в областта на хостинг услугите, като успешно предлага и различни IAS (Infrastructure as a Service) и SAS (Software as a Service) услуги за своите клиенти. Под тази търговска марка фирмата предлага Linux и Windows (ASP.NET) хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), Cloud услуги, виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
www.superhosting.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1359