Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

31 Юли 12, 18:00 / Автор: magica EVENTS
В сезона на летните флиртове, Fine Line създава дългосрочни партньорства
Fine Line разшири своя екип с четири нови експерти в областите акупунктура, хомеопатия, естетична дерматология и йога.
В разгара на летния сезон Fine Line не спира да генерира интересни новини. Ето и някои от тях:

През последните месеци към екипа от външни консултанти на Fine Line се присъединиха още четирима експерти, които са едни от най-добрите специалисти в своите области: д-р Силвия Еленкова (специалист по вътрешни болести, акупунктура, традиционна китайска медицина и хомеопатия), Ваня Стоева – Данейшари (инструктор по йога и рейки мастер), Ели Логинова (алтернативна медицина и класическа хомеопатия) и д-р Катя Паскова (естетична дерматология). Повече информация за тях можете да намерите тук: http://www.fineline.bg/experts/.

От този месец Fine Line има и още един партньор в лицето на МЦ „Derma Vita“ - водеща клиника за лазерна и естетична дерматология в България. Екипът на Derma Vita споделя интегрирания подход на Fine Line и се опитва винаги да бъде максимално полезен на своите пациенти. Клиниката предлага най-разнообразни услуги от съвременната естетическа дерматология, включително всички последни технологии. Медицинският център е оборудван с една от най-добрите лазерни системи в света за премахване на разширени кръвоносни съдове по лице и тяло – Excel V и още много други. Главният диетолог на компанията, д-р Райна Стоянова, вече извършва прегледи и в специализирания диетологичен кабинет на клиниката. За ваше удобство, всеки четвъртък между 15:00 и 18:00 ч. можете да се възползвате от нейната експертизата с консултациите ѝ там.

С тези две новини обаче, интересните новости далеч не се изчерпват. Верни на каузата за популяризирането на здравословния начин на живот, през месец юни Fine Line стартира съвместен проект със здравния портал Puls.bg. Рубриката „Фитнес“ на платформата вече се води от трима специалисти по спорт и хранене, популярни вече и на вас като консултанти на Fine Line: Елисавета Шидерска, Галина Толкингтън и Мартин Гаджев. В нея те споделят добри практики и тепърва ще разкриват, тенденции и новини в света на спорта от България, Испания и САЩ, много упражнения и съвети за добър тонус и физическа форма.

За Контакти:

Милена Атанасова - m.atanassova@magicaevents.com
0897 919 101

Източник:
http://magicaevents.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1404