Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
01 Август 12, 14:13 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
18 годишното партньорство между ОББ и Празници на изкуствата „Аполония” продължава и днес
• Белослава е носителят на специалната награда на ОББ в рамките на „Аполония” • Банката инициира Фотоконкурс за снимки, който да съберат историята на Аполония, видяна през обектива на нейните почитатели
За 18-та поредна година през 2012 г. Обединена българска банка (ОББ) ще подкрепи Празниците на изкуствата „Аполония”, които ще се проведат в Созопол между 30 август и 8 септември. Събитието, което ежегодно събира на едно място едни от най-добрите музиканти, художници, артисти и творци от различни жанрове, ще превърне отново древния черноморски град в дните на Фестивала в столица на българската култура, привличайки хиляди почитатели.

В годината, в която ОББ отбелязва 20-годишно успешно присъствие на българския пазар, банката отново ще връчи и своята традиционна награда в рамките на „Аполония”. Тази година пластиката, дело на скулптора Лина Маджарова, ще отиде при певицата Белослава, съобщи на пресконференция днес Анка Костова, директор „ПР и спонсорство” в ОББ. Уникалната изпълнителка, която се отличава със своя нежен глас и тембър, е една от емблемите на съвременната българска музика за последните две десетилетия.

На днешната пресконференция по повод предстоящите празници на изкуствата в Созопол, Фондация „Аполония” и ОББ обявиха и старта на Фотоконкурс „Моята Аполония” за снимки от предишни издания на „Аполония” от нейното начало през 1984 г. до 2011 г. включително. Всеки може да изпраща своите снимки за участие, като Фотоконкурсът ще се проведе на официалната фенстраница на „Аполония“ във Facebook: https://www.facebook.com/ApolloniaFestival, където са публикувани и пълните правила. Победителят, който ще бъде определен чрез гласуване на потребителите във Facebook, ще получи парична награда в размер на 300 лв., осигурена от ОББ, както и пропуски за двама за всички фестивални събития от „Аполония 2012“. Пропуски за събития от Фестивала и почетни грамоти ще има и за авторите на снимки, класирани на второ и трето място. Изпращането на снимките и гласуването ще става от днес до 29 август 2012 г. включително, а победителите ще бъдат обявени на 30 август т.г.

В Амфитеатъра на 31 август „Аполония 2012” ще бъде официално открита с концерт на световноизвестната певица Александрина Пендачанска и пианиста Людмил Ангелов. Десетдневната фестивална програма включва също така разнообразни музикални изпълнители и състави, сред които „Акага” и Любо Киров, Мариана Попова и Дани Милев, Васил Петров, Acoustic Beatles Project на Добрин Векилов-Дони, Коцето Калки, Славчо Николов от Б.Т.Р и Венко Торомански от бившата група "Те" със специалното участие на Кирил Маричков, Ангел Заберски Биг Бенд "Брас асоциация" и др. Гостите на традиционния “Клуб ОББ“ ще могат да се насладят на изпълненията на Хилда Казасян, квартет „Ева“, TRI O FIVE, Петър Славов Квартет, включващ световни звезди от САЩ и Израел, и др. На „Аполония 2012” ще гостуват водещи софийски театри, в Художествената галерия в Стария град отново ще звучат гласовете на поети и писатели от различни поколения. Ще има изложби на художници, чиито творби са част от световни колекции – Андрей Даниел, Цветан Казанджиев, Стефан Божков, Кольо Карамфилов, Александър Сертев и др. В рамките на фестивалната програма ще бъдат показани нови игрални и документални български филми.




За повече информация:


ОББ
Анка Костова
Директор „ПР и спонсорство“
тел.. +359 2 8112375
моб.тел: +359 887 31 59 61
е-mail: kostova_a@ubb.bg
www.ubb.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay    

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1132