Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Туризъм

Вземи в gLOG
02 Август 12, 13:49 / Автор: DERTOUR България
DERTOUR България предлага динамични оферти за индивидуални пакетни почивки с полети от София
Предложенията на българското представителство на немския туроператор са с гарантирано провеждане, качество и отговорност, съгласно германското законодателство.
София, 31 юли 2012 г. – Това лято българските туристи имат възможност да организират индивидуални почивки, чрез динамични пакетни оферти с включен полет от София. Тази услуга се предлага у нас от Българското представителство на третия по големина туроператор в Европа REWE Touristik - DERTOUR България чрез партньорската им мрежа от над 90 български туристически агенции, съобщиха от компанията.

Най-предпочитани летни дестинации за такъв тип продукти продължават да са испанските курорти като Коста Брава, Коста дел Сол и Коста Дорада. Българите прояват интерес и към Лазурния бряг и красотите на френското крайбрежие, както и към не толкова масови дестинации като о-в Сардиния и крайбрежието на Неапол в Италия. Градският туризъм също се радва на интерес от българските туристи през летните месеци, като австрийската столица Виена е сред топ дестинациите, заедно с други перли на Европа - Рим и Париж.

Елементите на отделните пътувания са базирани изцяло на индивидуалния вкус и предпочитания на всеки турист. Така клиентите на компанията имат възможността да се отдадат изцяло на приятни преживявания, истински релакс и избрани от тях занимания, без да мислят за осигуряването на транспорт или допълнителни разходи. И всичко това в изгоден пакет с включен полет от летище София, оформен на базата на т. нар. динамични цени, които осигуряват най-добрата цена в момента на резервацията.

Тези, които още не са решили как ще изкарат отпуската си, могат да се възползват от горещите оферти и продуктите на DERTOUR България. Едно от най-изгодните текущи предложения е за посещение на испанското крайбрежие през м. септември в Коста Брава на цена от 412 евро на човек за седемдневна почивка в 4-звезден хотел с включен полет от София. Цената е за човек в двойна стая с включена закуска. Подобен пакет за същия период за хотелите в Лазурния бряг се предлага на цена от 826 евро.

Любителите на градския туризъм могат да посетят избрания от тях град и да се отдадат на шопинг, културен живот, забавления също на преференциални пакетни ценни. Една от примамливите оферти е тридневно посещение във Виена в 3-звезден хотел на цена от 260 евро с включен полет и закуска на човек в двойна стая.

Възможността за пълно индивидуализиране на почивката и гарантиране на сигурността на клиентите са нещата, които отличават DERTOUR и REWE Touristik GmbH от конкурентните туроператорски компании. Чрез разнообразието от дестинации, продукти и ценови категории, те предлагат на клиентите си почивката, за която винаги са мечтали.

DERTOUR България е официалното представителство в България на две от водещите немски туроператорски компании DERTOUR и REWE Touristiк, част от REWE Group, с консолидиран годишен оборот от туристическия бизнес към 2010 г. от над 4,2 млрд. евро и 6,2 млн. обслужени туристи за годината и третият по големина европейски туроператор. DERTOUR GmbH & Co. KG, с прилежащите му марки DERTOUR, Meier’s Weltreisen и ADAC Reisen, се фокусира върху индивидуалните предложения, предлагайки различни туристически модули, които могат да се комбинират индивидуално. REWE Touristik Gesellschaft mbH с марките ITS, Jahn Reisen и Tjaereborg залага на самолетните почивки с начална точка Германия, Австрия и др. Двете компании се ползват с изключителна репутация и доверие, благодарение на сигурността, която предлагат на своите клиенти. Представляваните от DERTOUR България туроператорски групи работят с над 15 000 хотела по света, 240 авиокомпании, 80 круизни компании, 30 компании за коли под наем и други.

За повече информация, може да се обърнете към:

Александрос Цицос
Тел. 02/434 07 87, 0896 786 754
E-mail: a.tsitsos@publicis-consultants.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1778