Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
06 Август 12, 13:58 / Автор: Prime Time TV Magazine
“Prime Time TV Magazine”: Ново онлайн списание за телевизия
Издателство “NY Creative and Publishing” представя първото ежемесечно интернет списание за телевизия на българския пазар. В него читателите му ще открият профили на ключови фигури от тв бизнеса, новини, репортажи, анализи и интервюта.
Премиерният брой на списанието съдържа 58 страници и вече може да бъде закупен на адрес http://www.prime-time.net/. Той се предлага на промоционална цена от 5 лева.

Част от материалите в него включват интервю с Alexandra Ţigănaş, програмен директор на “Discovery Networks” за Източна Европа; анализ на новия тв сезон в САЩ; представяне на актрисата Милица Гладнишка от сериала “Етажна собственост”; класация на най-нестандартните участници от риалити шоута; коментар за метафорите в политическото говорене; поглед към бъдещето на телевизията, последните важни сделки касаещи тв пазара, рейтингите от пролетния сезон на сериалите и други.

Списанието се издава от Николай Йорданов, сценарист и главен редактор на редица предавания, сред които са “X Factor”, “Пълна промяна”, “Великолепната шесторка”, “Страх”, първият сезон на “България търси талант” и три сезона на “Ясновидци”.

Вторият брой на “Prime Time” ще излезе в началото на септември.

За Контакти: editorial@prime-time.net

Източник: http://www.prime-time.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4739