Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
08 Август 12, 08:35 / Автор: United Partners
Седем олимпийци отпразнуваха кампанията на Gillette „Един успешен старт” с церемония по бръснене
Олимпийците Раъйн Лохте, Ален Бернард, Лиам Танкок и много други отпразнуваха кампанията на Gillette “Един успешен старт” с церемония по бръснене в салона на Gillette в Семейната Къща на P&G вчера, 5-ти август, 2012 г. в Лондон.
ЛОНДОН, АНГЛИЯ, 6 АВГУСТ 2012 г. – Олимпийците Раъйн Лохте, Ален Бернард, Лиам Танкок и много други отпразнуваха кампанията на Gillette “Един успешен старт” с церемония по бръснене в салона на Gillette в Семейната Къща на P&G вчера, 5-ти август, 2012 г. в Лондон. Това събитие по бръснене бе в чест не само на международната кампания на марката, но и да почете тези олимпийски спортисти и техните изключителни постижения по време на Олимпийските игри в Лондон 2012.

„Тези спортисти са пример за убеждението, което Gillette има, че както в спорта така и в живота, един успешен старт дава голямо предимство да си успешен в това, което правиш”, казва Патрис Луве, Президент Категория бръснене за света в P&G. “Gillette се свързва с успешния старт, който дава на повече от 800 милиона мъже от цял свят всеки ден и с помощта на тези спортисти кампанията ‘Един успешен старт’ цели да напътства и дава успешен старт в живота на следващото поколение мъже”.

Спортистите, които участват в специалното събитие по бръснене на Gillette са:

Фелипе Франка Силве, Бразилия, Плуване
Ален Бернард, Франция, Плуване
Пол Бидерман, Германия, Плуване
Лиам Танкок, Британия, Плуване
Никита Лобинтцев, Русия, Плуване
Андрий Говоров, Украйна, Плуване
Райън Лохте, САЩ, Плуване

Като част от международната кампания на Gillette „Един успешен старт”, Райън Лохте също връчи чек в размер на $25 000 на фонда Американския Олимпийски Комитет на P&G - Team USA Youth Sports Fund, който цели да осигурява по-широк достъп за младежкото спортно развитие. Лохте е един от 25-те спортисти посланици на Gillette за тези Олимпийски игри, които вдъхновяват и насърчават бъдещето поколение мъже и олимпийци, за да имат те успехи чрез успешен старт в спорта и в живота. Кампанията на Gillette е една от първите кампании, която се представи като част от партньорството между P&G и Международния Олимпийски Комитет и която подкрепя Младежкото Олимпийско движение, което ще продължи през следващите пет Олимпийски игри до игрите през 2020 година.

Салонът на Gillette в Семейната Къща на P&G е специално създадено място за почивка, което да дава на мъжете различен тип комфорт, с който те са свикнали у дома си. В салона има уникален по рода си салон за бръснене, билярдни маси, видео игри, помещение с телевизия, които дават възможност на спортистите и техните семейства да се отпуснат през деня и да се подготвят за успешния старт на следващия ден.

За Procter & Gamble
P&G се докосва и подобрява живота на приблизително четири милиарда души по света, чрез портфолиото си от качествени марки. Водещите марки на компанията включват Pampers®, Tide®, Ariel®, Always®, Whisper®, Pantene®, Mach3®, Bounty®, Dawn®, Gain®, Pringles®, Charmin®, Downy®, Lenor®, Iams®, Crest®, Oral-B®, Duracell®, Olay®, Head & Shoulders®, Wella®, Gillette®, Braun®, Fusion®,Ace®, Febreze®, and Ambi Pur®. Марките на P&G са достъпни в повече 180 страни в цял свят. Моля посетете http://www.pg.com за последни новини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

За Контакти:

Мария Попова
e-mail: maria.popova@united-aprtners.com
тел+ 359 2 832 33 44

Ива Григорова
e-mail: iva.grigorova@united-partners.com
тел. + 359 2 832 33 44

Източник: http://novini.rozali.com/sportni-novini/p19781.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4615