Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Автомобили и горива

Вземи в gLOG
08 Август 12, 14:15 / Автор: Комуникационни агенция PRoWay
Министър Делян Добрев ще открие зарядна станция за електромобили пред МИЕТ
Официалното откриване ще се проведе на 9 август 2012 г. (четвъртък) от 12:00 часа пред Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.
Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев ще открие зарядна станция за електромобили на 9 август 2012 г. (четвъртък) от 12:00 часа пред Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, ул. "Славянска" №8. Зарядната станция ще бъде инсталирана от ФУЛЧАРДЖЪР България.

На официалното откриване, ще присъстват Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, Иван Костов, главен секретар на Индустриален клъстер „Електромобили”, Весела Шаранкова, изпълнителен директор на ФУЛЧАРДЖЪР България АД и Марк Бюкер, председател на Борда на директорите на ФУЛЧАРДЖЪР България.

До момента на територията на гр. София са инсталирани седем зарядни станции за електромобили. Те са разположени на територията на "Синя зона" в централните градски части, а залащането на използваната електроенергия ще се осъществява чрез предплатени ваучери. Предвижда се и въвеждането на заплащане чрез безконтактни дебитни и кредитни карти.

За ФУЛЧАРДЖЪР България АД

ФУЛЧАРДЖЪР България е пионер при въвеждането в експлоатация на мрежи от зарядни станции за електромобили в страната. Компанията е създадена през 2010 година и е част от международната компания FULLCHARGER International, чиято централа е в Париж и оперира в държавите от цяла Южна Европа. ФУЛЧАРДЖЪР България е в тясно партньорство с местните власти, с производителите на автомобили и с доставчиците на енергия, за изграждането на мрежа за успешно развитие на електромобилите и тяхното ефективно използване.


За допълнителна информация:


Диана Чобанова
PR Assistant
PRoWay Communications Agency
Mob: + 359 (879) 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg

Източник: Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1175