Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
08 Август 12, 15:26 / Автор: AMI Communications
LG предлага функцията QuickMemo™ за моделите от Optimus L-Series
Потребителите ще могат да добавят характеристиката към смартфоните от серията чрез софтуерен ъпдейт
София, 08.08.12 г. – LG обяви днес, че функцията QuickMemo™ вече е достъпна за притежателите на смартфони от LG Optimus L-Series чрез софтуерен ъпдейт. Към момента атрактивната характеристика за моделите Optimus L7, L5 и L3 се предлага само в определени региони, но до края на м. октомрви т. г. ще бъде на разположение на клиентите в световен мащаб.

Функцията на LG QuickMemo™ позволява на потребителите да пишат, рисуват или нахвърлят бележки директно върху снимка или документ на екрана, без да използват отделно приложение. След това могат да споделят QuickMemo™ бележките си с други хора чрез кратки съобщения, чат или имейл. Когато свалят ъпдейта, потребителите могат да стартират функцията от бутоните за звук или лентата за уведомления.

“QuickMemo™ е една от ключовите характеристики в концепцията на LG UX (user experience). Нейната цел е да подобри изцяло качеството на комуникация чрез възможност за лесно споделяне на идеи“, каза Пол Бае, вицепрезидент на маркетинг центъра на LG Electronics Mobile Communications Company.

Потребителите ще могат да свалят ъпдейта QuickMemo™ за Optimus L-Series от сайта LG Mobile или да го получат от сервизните центрове в страните, в които се предлагат моделите от серията. Сред тях е и България.

Серията смартфони Optimus L-Series включва моделите Optimus L7, L5 и L3. Те се отличават със стилен дизайн и пълна функционалност. На българския пазар те се предлагат в бял и черен цвят.

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lgе.com.

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications за LG Electronics
02/ 989 51 15
0886 634 580
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.512