Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
21 Август 12, 11:23 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
LLP Dynamics България сред топ партньорите на Microsoft за Централна и Източна Европа
Компанията е единствената от България, която членува в Microsoft Dynamics President’s Club и това я нарежда на първо място сред партньорите на Microsoft в страната и сред първите в Централна и Източна Европа
София, 21.08.2012 г. LLP Dynamics България отново стана част от престижния Microsoft Dynamics President’s Club, обединяващ най-добрите партньори на софтуерния гигант Microsoft в световен мащаб за внедряване на ERP решенията MS Dynamics AX, NAV и CRM. В Microsoft Dynamics President’s Club влизат топ 5% от партньорите на компанията, достигнали ключови бизнес показатели и успели да поддържат и развиват високи нива на обслужване на клиентите и активно продуктово и технологично развитие.

Членството на LLP Dynamics България в почетния клуб е признание за постигнат значителен ръст на компанията и висока удовлетвореност на клиентите й. Присъствието й в списъка се дължи на привличането на няколко значително големи клиенти през изминалата година, постигнат растеж и специализация във водещи сектори на пазара.

„Тази награда е професионално признание за успехите ни в световен мащаб и мотивация да продължим да развиваме нашите специалисти“, коментира Стели Димитрова, управляващ директор на LLP Dynamics България. Това постижение има още по-голяма стойност, тъй като LLP Dynamics е единственото дружество от България, което присъства в класацията на Microsoft. “Да бъдем една от 4-те компании, добавени в престижния списък тази година, е най-високата оценка, която може да получим“, допълни тя.

LLP Dynamics България е част от международната консултантска компания LLP Group, основана в Чехия през 1992 година. LLP Group е лидер в разработването и внедряването на ERP решения за местни и чуждестранни компании и през тази година отбелязва 20 г. от създаването си. В този период тя успя да се превърне във водещ доставчик на бизнес решенията на Microsoft – MS Dynamics в Централна и Източна Европа и в лидер в разработването и внедряването на ERP решения за местни и чуждестранни компании. С няколко големи проекта дружеството отбеляза изключителен ръст през 2011 г., който продължава и през 2012 г. В момента компанията има офиси в България, Румъния, Чехия, Унгария и Словакия.

Специално поздравление от Дъг Кенеди, вицепрезидент на Microsoft Dynamics Partners, към LLP Dynamics България:

“Вие сте част от групата на най-добре представилите се партньори на Microsoft Dynamics, чиято отдаденост към клиентите се отразява в бизнес успех и растеж. Благодаря ви за всеотдайността към нашите общи клиенти и за това, че продължавате да се стремите към бизнес съвършенство“.


Пълен списък на членовете на Microsoft Dynamics President’s Club:
http://www.microsoft.com/presspass/presskits/partnernetwork/docs/DynamicsPresidentsClub.pdf


Повече за LLP Dynamics Bulgaria:
www.llpdynamics.bg



За допълнителна информация:
Диана Чобанова
PR Assistant
ProWay Communications Agency
моб. тел.: + 359 (879) 931 336
е-mail: d.chobanova@proway.bg 


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5725