Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Хотели и пътуване

Вземи в gLOG
25 Август 12, 19:02 / Автор: Феста Хотели
ХОТЕЛ ФЕСТА ПАНОРАМА И ХОТЕЛ ФЕСТА ПОМОРИЕ РИЗОРТ С ОТЛИЧИЕ ОТ TRIPADVISOR
Четиризвездните летни хотели Феста Панорама, Несебър и Феста Поморие Ризорт бяха отличени с престижния стикер “Recommended on TripAdvisor” на най-големия туристически уеб сайт в света TripAdvisor.
Четиризвездните летни хотели Феста Панорама, Несебър и Феста Поморие Ризорт бяха отличени с престижния стикер “Recommended on TripAdvisor” на най-големия туристически уеб сайт в света TripAdvisor. Отличието се присъжда на хотели, които са постигнали високи бизнес стандарти и ниво на обслужване на гостите си и редовно получават отлични оценки от потребителите на сайта.

“Вашето отличие показва на настоящите Ви и бъдещи клиенти, че Вие приветствате техния бизнес, Вашето обслужване е високо оценено и Вие сте топ хотели според нашите посетители”, казва Кристин Петерсен, Президент на TripAdvisor за бизнес клиенти.

Дружеството Феста Хотели е част от Феста Холдинг и вече десет години се е утвърдило като верига български хотели със собствен стил. Хотелите са разположени в столицата и в престижни български курорти и предлагат отлични възможности за морски почивки и ски ваканции, провеждане на конференции и бизнес събития.

Марката Феста Хотели е еталон за качество, висока класа и безупречно обслужване. Целта на Феста Хотели е гостите ни да се чувстват като в приказка, която става реалност в атмосферата на класическа елегантност, дискретен лукс и домашен уют.

Четиризвездният хотел Феста Панорама е разположен на самия морски бряг на 150 метра от красивия плаж на Слънчев бряг, в близост до античния Несебър.

Феста Панорама е модерен морски хотел и предлага голямо разнообразие от услуги и съоръжения за забавление. В комбинация с перфектното си местоположение, хотелът е най-доброто място за пълноценна морска ваканция.

Четиризвездният Феста Поморие Ризорт се намира на самия южен плаж на гр. Поморие.

Луксозният комплекс разполага с хотелска и апартаментна част и предлага много възможности за развлечение и почивка. Комплексът предлага всички удобства за приятна почивка на море, съчетана с високото ниво на обслужване и стила на марката Феста Хотели.

TripAdvisor е най-големият сайт за пътувания в световен мащаб, който публикува безпристрастно мнения, съвети и обратна връзка от туристи от цял свят. Високата оценка на неговите потребители е символ на качеството на туристическите услуги, които хотелите предоставят на своите гости. Сайтът се посещава ежемесечно от над 50 млн. потребители.

За Контакти:тел.: 02/8186109, или pr@festahotels.com

Източник:
http://festahotels.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5228