Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

28 Август 12, 10:56 / Автор: Balkan Services
Балкан Сървисис внедри Business Intelligence система в дистрибуторската компания АБВ ООД
Основно предимство на системата е бързината на работа и обработката на голям обем данни, за секунди
Българската консултантска компания Балкан Сървисис (http://www.balkanservices.com/) внедри Business Intelligence системата QlikView в дистрибуторската компания АБВ ООД, гр. Свищов. Първата фаза на проекта е реализирана за един месец, като след внедряването системата използва информация за продажбите от системата на Дейта плюс и предоставя възможност за разнообразни справки и анализи за продажбите по видове стоки, обекти, марки, наличности, обръщаемост, свързани продажби, продажби по време и клиентска кошница. Основно предимство на системата е бързината на работа и обработката на голям обем данни, за секунди в реално време.

Системата решава редица проблеми, свързани с оперативните справки и позволява на мениджърския екип да получава актуална информация за продажбите, маржа, печалбата, събираемостта на парите и други. Актуализирането на данните става на всеки два часа, освен това на всеки цикъл се изчислява ново салдо по клиент, доставчик, средна доставна цена, наличности, движения на стоки по период и други.

„Business Intelligence решението внедрено от екипа на Балкан Сървисис ни дава възможност да взимаме цялостни решения, да сме по-адекватни, да планираме и управляваме правилно фирмените си ресурси. BI ни позволява да бъдем конкурентноспособни в тази трудна и предизвикателна пазарна ситуация, да оптимизираме разходите и складовите наличности и едновременно с това да задоволяваме възможно най-добре и качествено нуждите на клиентите” - сподели Виолета Апостолова, управител на АБВ ООД.

Предстои и втора фаза на проекта, в която фокусът ще падне върху финансовите справки като например ОПР, оборотен капитал и други.

Източник: http://www.balkanservices.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.121