Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
29 Август 12, 11:38 / Автор: Списание БИОГРАФ
Асен Блатечки на корицата на септемврийския BIOGRAPH
Татяна Лолова, Роуън Аткинсън, Мерилин Монро и Касиел Ноа Ашер допълват “актьорския брой”
Един от най-популярните български актьори – Асен Блатечки – е на корицата на новия брой на “Биограф”, който излиза на пазара в сряда, 29 август. Автор на интервюто-профил е известната журналистка Надя Чолакова, а фотографиите на Александър Михайлов и Борис Войнарович търсят аналогия между него и младия Марлон Брандо.

13-ият брой на най-голямото българско списание е “актьорски”, разкриват от редакцията. Сред хитовите материали в него е голямо интервю-изповед с любимката на няколко поколения – Татяна Лолова. Интерес буди и очеркът за Роуън Аткинсън, който използва откриването на лондонската Олимпиада като последен шанс да се раздели със своя герой Мистър Бийн.

Телеграфно интервю с Калин Врачански, откъс от нова биографична книга за Мерилин Монро и профил в цифри и факти на Леонардо ДиКаприо допълват театрално-кинаджийската тема.

Септемврийският “Биограф” представя и един специален проект на актрисата Касиел Ноа Ашер съвместно с фотографа Иво Чомаков. “Мацките на Коко Азарян” съдържа профили на 6 красиви жени, открити за сценичното изкуство от незабравимия наш режисьор. Койна Русева, Лилия Лазарова, Ева Тепавичарова, Стефка Янорова, Красимира Кузманова и самата Касиел – 14-те страници за тях са пълни с интимни спомени, откровения и куриозни случки, каквито няма да откриете никъде другаде. При това – илюстрирани по също толкова искрен и артистичен начин.

Две значими фигури от българския спорт също присъстват с биографични интервюта в новия том на списанието. Гранд-дамата на художествената гимнастика Мария Гигова разказва за успехите и разочарованията си, а най-успешният ни футболен съдия – Богдан Дочев – си спомня за “Божията ръка” на Марадона.

Политическите профили в “Биограф” №13 са на Анастасия Мозер, Бенямин Нетаняху, Кемал Ататюрк и Траян Бъсеску. Румънският президент е герой на ексклузивен репортаж на Марина Ганчева, международен редактор на телевизия Bulgaria ON AIR, от Букурещ покрай референдума за свалянето му от власт.

Както всеки месец, и този път внушителното издание миксира биографичните очерци и интервюта с материали за мода, лайфстайл, рецензии за нови книги, филми и албуми, любопитни факти и забавни цитати. През август “Биограф” направи поредния си удар, слагайки на корицата си пожъналата триумфален успех у нас поп-икона Лейди Гага.

За следващите си броеве – октомврийския и ноемврийския, списанието подготвя срещи с две от най-големите имена на българската шоу-индустрия, които засега се пазят в тайна.

За Контакти:editorial@biograph.bg

Източник:
www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2499