Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

31 Август 12, 09:45 / Автор: Lancom Bulgaria
Giada представи мини – компютъра F101
Моделът може да се побере почти навсякъде, енергоефективен е и въпреки това се отличава със завидна производителност
Технологичната компания Giada е на път да наложи един нов клас персонални компютри, който добива популярност с названието mini PC. Фирмата представи новия си мини – компютър F101, създаден с цел да гарантира поддръжката на разнообразни бизнес приложения и същевременно да не заема осезаемо място. Това го прави особено подходящ за малки и средни фирми, конферентни дейности, търговски обекти и други бизнеси, които не разполагат с достатъчно място, но имат нужда от мощен компютър.

Базиран на най-новата процесорна технология Cedar Trail N2600 Series на Intel®, ултра компактният компютър със своите размери 192 x 155 x 26 мм може да се побере на практика навсякъде и да предложи висока производителност за разнообразни бизнес приложения. Графичният процесор Intel GMA HD 3600 GPU гарантира, че F101 може лесно да обработва интензивно мултимедийно съдържание, включително 1080p high definition видео. Системата поддържа до 4GB DDR3 RAM памет и стандартно се предлага с възможност за съхраняване на 320GB информация, които могат да се разширят до 1TB. Може да се предложи и във вариант с Intel mSATA SSD диск.

Устройството работи без вентилатор и изразходва едва 14W, което му позволява да запази ниска температура при работа и същевременно да бъде напълно безшумно. В добавка, ниското енергопотребление на модела, позволява на използващите го компании да намалят своя въглероден отпечатък.

Мини – компютърът може да се свързва с глобалната мрежа посредством един Gigabit Lan порт както и пет USB 2.0 порта. Той разполага и с COM порт, за свързване с устройства, изискващи серийна връзка, един вграден 802.11n Wifi модул и един Bluetooth модул. Поддържа както HDMI, така и VGA видео. Предлага се в черен цвят.

Моделът, както и други устройства от Giada, може да бъде закупен от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник: www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5663