Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
31 Август 12, 22:39 / Автор: Нардиз ООД
Кралицата на бурлеска Дита фон Тийз с лимитирана колекция за немската декоративна козметика ARTDECO TRENDSETTER COMPANY
Уважаеми колеги, екипът на фирма Нардиз ООД, официален вносител на декоративната немска козметика ARTDECO, има удоволствието да ви покани на представянето на двете ексклузивни колекции на кралицата на бурлеска Дита фон Тийз. Представянето на колекциите "Dita Classic" и "Fall favorites" ще се проведе на 28 септември, от 19 часа в зала Сердика на хотел Шератон София Хотел Балкан.
Уважаеми колеги,

екипът на фирма Нардиз ООД, официален вносител на декоративната немска козметика ARTDECO, има удоволствието да ви покани на представянето на двете ексклузивни колекции на кралицата на бурлеска Дита фон Тийз.

Представянето на колекциите "Dita Classic" и "Fall favorites" ще се проведе на 28 септември, от 19 часа в зала Сердика на хотел Шератон София Хотел Балкан.

Събитието ще бъде открито от маркетинговия директор на ARTDECO TRENDSETTER COMPANY, господин Кристиан Кефер, който за първи път ще има възможността да представи марката пред българска публика, като сподели тайната за дългогодишния успех на компанията,важни моменти от нейното създаване, както и пикантна информация от съвместното сътрудничество с модната икона Дита фон Тийз.

Продуктите от двете прекрасни колекции на Дита Фон Тийз ще бъдат представени от топ гримьорът Кирил Чалъков и основен презентатор на марката за България. Вдъхновени от ерата на холивудския блясък, двете колекции пресъздават образа на модерната жена от 50-те – вечната, стилна, сексапилна жена. По време на събитието гостите ще станат свидетели на превъплъщението на великолепната актриса Виолета Марковска в образа на кабаретната икона Дита фон Тийз, след което ще последва спектакъл, в който с новата си визия самата Вили ще бъде Прима в един балетен танц.

Под ритмите на характерната за този период Swing музика, която няма да остави никой безразличен, гостите на събитието ще могат отблизо да разгледат и тестват лимитираните продукти с логото на Дита фон Тийз, както и да се превърнат в едни от първите им притежатели .

Всичко това ще завърши с коктейл по на чаша шампанско и вкусно приготвена храна в компанията на нашия екип , медии, партньори и приятелите на Нардиз ООД – ексклузивен партньор на ARTDECO TRENDSETTER COMPANY.

За Контакти:

Петя Партениева - Минева
тел:0878955370

Източник:
www.nardis-bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1161