СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

03 Септември 12, 09:42 / Автор: www.nJoy.ro
Сериите nJoy Rogue – Компютърни захранвания с гарантирано качество и мощ
nJoy е IT&C бранд стартирал през Юни 2010. Всичко започна с желанието да доставим удоволствие и да изненадаме приятно потребителя, като отличим нашите продукти с тяхна собствена персоналност. По тази причина ние открихме удоволствието от това да моделираме технологията и да и добавяме допълнителна стойност , използвайки повече от 15 годишния опит в ИТ индустрията на нашия екип. nJoy разширява своето продуктово портфолио с нови геймърски АТХ серии захранвания наречени Rogue. Новите серии ще включат три модела с различни захранващи мощности - 450W, 500W, 600W и ще бъдат пуснати на пазара през Октомври 2012г
nJoy Rogue – Мощ от „ shadow realm“, представя последните ATX12V v2.3 PSU серии, които се присъединяват към продуктовата линия на nJoy.
Ние създадохме Rogue сериите водени от желанието да включим най-добрата съществуваща технология в един изключителен източник на енергия.

И всичко това не само от технологична гледна точка, ами и от начина, по който то изглежда.

Черен цвят със сребърни нюанси, мандариново оранжев цвят на вентилатора и черно с оранжеви обвивки на кабелите, придават визия,
която различава Rogue сериите от другите продукти на пазара.

Една от основните характеристики , които nJoy Rogue PSU сериите имат е активното PFC.

Това е електронно – захранваща система, която поддържа токовия сигнал линеен и постоянен, като по този начин го предпазва от скокове и спадове.

Всичко това позволява възможно най-ефикасното осигуряване на електрическа енергия от електрическата компания до потрбителя.
Rogue сериите работят с изключително ниско ниво на шума, само 21 dB.

Те са оборудвани с последен модел топлинен контрол, който автоматично настройва ротационната скорост на 120 мм и излючително тих вентилатор, базиран на работната температура. Самата температурата се следи в реално време от инсталирани сензори.
Понеже искахме да държим в безопастност информацията и системите на нашите клиенти, включихме максимално защитна технология и по този начин nJoy Rogue предлага тотална защита в случаи на напрежение над и под допустимото, прекъсвания на тока, претоварване и висока температура.

Снабдихме Rogue с по-дълги, 50 сантиметрови кабели, за да се улесни достъпа на всеки хардуерен компонент, независимо от размера на компютърната кутия.

За по –добър менидмънт вътре в кутията, кабелите са с пластмасова обвивка.

nJoy Rogues има много свързващи кабели и няма значение колко много хардуер има вътре в кутията :5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6+2 pin PCI-Express,
1 x 4+4 pin ATX12V/EPS12V, 1 x 20+4 pin; По този начин това захранване е готово за ATI Crossfire и nVidia SLI.

Препоръчителни крайно-клиентски цени :

Rogue 450RGE/450W – 41.20 евро с ДДС
Rogue 500RGE/500W – 46.80 евро с ДДС
Rogue 600RGE/600W – 60.00 евро с ДДС

За Контакти:

Георги Маринов
Мобилен : ( + 359 888 104 658)
Имейл : georgi.marinov@njoy.ro

www.nJoy.ro