Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
04 Септември 12, 17:07 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Милица Гладнишка изнесе завладяващ музикален спектакъл на сцената на Клуб ОББ
Певецът Васил Петров и Кристина Кирова представиха музикалния проект Cheek to Cheek в Амфитеатър Аполония
Четвъртият фестивален ден на Празниците на изкуствата Аполония 2012 (3 септември) предложи на любителите на музиката и театъра незабравими преживявания. Известната от телевизионния екран актриса Милича Гладнишка (сериалът „Етажна собственост“) показа своето ново и добре скрито амплоа на джаз певица. Сцената на Клуб ОББ в Созопол поднесе на меломаните нейното изключително изпълнение, заедно с Борис Таслев, Васил Спасов и Атанас Попов – всички те известни като „Дивото зове“. Гладнишка е джаз певица и актриса, учила е класическо пиано и опера, завършила е НАТФИЗ, а джаз пеенето си шлифова в лондонския Morley College и майсторски клас на Вики Алмазиду и Милчо Левиев.

Носителят на голямата награда на Аполония 2011 „Аполон Токсофорос“ - певецът Васил Петров отново представи на всички гости на Амфитеатъра в Созопол своите изключителни музикални умения в проекта Cheek to Cheek заедно Кристина Кирова.

Театралната сцена на Аполония бе завзета от младата надежда на българското кино – актрисата Радина Кържилова, която влезе в ролята на Лора Уингфилд в спектакъла „Стъклената менажерия” на Тенеси Уилямс, копродукция на Театрална работилница „Сфумато” и ДКТ „К. Величков”, Пазарджик. Режисьор на постановката е Григор Антонов.

Тази вечер почитателите на музиката ще могат да се насладят на Концерта „20 години АКАГА“ на едноименната група, а в Клуб ОББ ще гастролират ЕВА КВАРТЕТ & Антони Дончев, Росен Захариев, Стоян Янкулов и Павел Терзийски. Любителите на театъра ще гледат постановката ТИРАМИСУ на Драматичен театър „София“ с режисьор Николай Поляков, а в киното на Читалище „Отец Паисий“ премиера ще направи филма „Татко снима мръсни филми“, с режисьор Йордан Тодоров.

Програмата на Аполония 2012 включва интересни изложби, концерти, театрални постановки, пърформанси и др. Пълна информация за събитията може да откриете тук: http://apollonia.bg/bg/programme



За повече информация:

ОББ
Анка Костова
Директор „ПР и спонсорство“
тел.. +359 2 8112375
моб.тел: +359 887 31 59 61
е-mail: kostova_a@ubb.bg
www.ubb.bg

Източник: Комуникационна агенция PRoWay 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1415