Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

04 Септември 12, 21:10 / Автор: JAR Computers
JAR Computers пуска компютърна конфигурация с най-новите i3 процесори на Intel, едновременно със световната им премиера
Новата серия процесори въвежда новата 22 – нанометрова 3-D tri-Gate транзисторна технология на Intel в средния клас компютри и я прави по-достъпна за потребителите
Българската технологична верига JAR Computers пусна на пазара компютърна конфигурация с най-новите i3 Intel® Core™ процесори, едновременно с тяхната световна премиера, която е днес. Процесорите обединяват в себе си най-новите технологии на Intel при устройствата от нисък клас, което позволява на потребителите да се сдобият с високопроизводителен компютър за видеоигри, мултимедийно съдържание и други ресурсоемки приложения, на много достъпна цена. Новата серия процесори въвежда новата 22 – нанометрова 3-D tri-Gate транзисторна технология на Intel в средния клас компютри и я прави по-достъпна за потребителите. Това позволява значително увеличаване (до два пъти) на обработката на 3D графика и HD изображения, а дейности като създаването и редактирането на видеоклипове и снимки, сърфирането в мрежата, видеоконференциите и игрите в мрежа са много по-бързи и улеснени.

В деня на световната премиера - 3 септември – JAR Computers предлага първата си конфигурация с новите процесори. Тя включва 3.1 GHz процесор Intel Core i3 2100 Dual Core, твърд диск Seagate с капацитет 750GB, DVD-ROM устройство Samsung SH-222AB, както и черна ATX 460W кутия. Системата разполага още с ултра тънка осветена клавиатура Labtec, черна оптична USB - мишка Logitech B110, а RAM паметта е 4GB DDR3. Конфигурацията се предлага във всички магазини на JAR Computers, както и в онлайн магазина на компанията, на цена от 887.03 лв. с ДДС, което я поставя сред най-достъпните компютърни системи със сходни характеристики.

„Новата серия i3 процесори на Intel имат за цел да доведат високата производителност и мултимедийни възможности до средния ценови клас компютри, позволявайки на всички потребители да се докоснат до тях. Убеден съм, че иновациите, внедрени от Intel в новите модели, имат потенциал да променят пазара на персонални компютри. Затова и нашият екип побърза да представи конфигурация с новите процесори, позволявайки на българските потребители да се възползват от техните качества още в деня на световната им премиера“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://jarcomputers.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1122