Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Автомобили и горива

Вземи в gLOG
04 Септември 12, 21:44 / Автор: АutoExpert International Ltd (AEI)
Безплатни Интернет приложения помагат при покупка и продажба на автомобил
Сайт предлага безплатни услуги, спестяващи време и разходи София, 04.09.12 - Българските потребители вече могат да се информират каква е средната цена на дадена марка автомобил, къде е произведен и съответно откъде могат да го закупят, само с няколко натискания на бутона на мишката. Трите безплатни Интернет приложения са създадени от екипа на сайта sale-autos.com и вече действат на едноименния сайт.
Основната цел е да се даде възможност на българските потребители да бъдат достатъчно добре информирани за качествата на даден автомобил при вземането на решение за покупка или продажба на превозно средство, при това напълно безплатно. Такъв тип услуга се предлагат за пръв път на българския пазар.

В помощ на всеки, който желае да продаде автомобила си е приложението “Колко струва колата”, като автоматично се изчислява каква е средната цена, на която може да се продаде или закупи дадена марка, модел автомобил. Информацията е базирана на над 15 000 оферти, публикувани на сайта. Друго безплатно и много полезно приложение е “Декодиране на VIN (шаси)” или т.нар. ЕГН на автомобила. Само с въвеждане на номера на шасито може да се определи реалната възраст на избрания автомобил, както и страната в която е произведен.

Сайтът предлага и онлайн поръчка на автомобил чрез приложението “Поръчай си кола”. Всеки може да заяви напълно безплатно какъв автомобил желае да закупи и да получи информация по имейл, къде може да го открие, спестявайки време и излишни разходи.

Можете да откриете всички приложения и безплатни услуги на адрес: http://www.sale-autos.com/index.php

За АutoExpert International Ltd (AEI)
Сайтът www.sale-autos.com е собственост на АutoExpert International Ltd (AEI). Компанията е основана през 1992 г. и се е наложила като лидер в предоставяне на информация за автомобили и в изготвяне на автотехнически експертизи. Мотото на фирмата е “Истината за Вашия автомобил”. Сред най-използваните услуги са: Разпространение на каталозите Шваке, Сертифициране качеството на автомобили, Международна Мрежа от Независими Авто Експерти (International Network of Independent Auto Experts – INIAE), редица безплатни Интернет сайтове и приложения и много други. Повече информация можете да намерите на www.sale-autos.com. Следвайте sale-autos.com и във Facebook - http://www.facebook.com/SaleAutosCom

За Контакти:

Анна Крантова

АutoExpert International Ltd (AEI)
0884 66 22 65
ak@auto-expert.biz

Източник:
www.sale-autos.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.113