Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
05 Септември 12, 12:00 / Автор: CKBB
ASUS представя два нови таблета за Windows 8 - Vivo Tab и Vivo Tab RT
Новите таблети пристигат с дизайн, който комбинира мултитъч дисплей и док-станция с QWERTY клавиатура за отлично Windows 8 изживяване
На изложението IFA в Берлин, световният лидер в новата дигитална ера - ASUS представи два нови таблета, предназначени за Windows 8. Показаните за пръв път по време на юнския Computex, ASUS Vivo Tab и ASUS Vivo Tab RT (тогава известни като ASUS Tablet 810 и ASUS Tablet 600) разкриват един нов свят на неограничените мобилни възможности и пренаписват представите за способностите на един таблет. 

Запознайте се с Vivo
С име, получено от латинският глагол „Да живее“, Vivo е проектиран като постоянен спътник, съчетаващ познатия елегантен дизайн на ASUS с най-новата операционна система на Microsoft Corp.’s, предназначена за touch устройства.

Дизайнът на Vivo съчетава Super IPS+ тъчскрийн с висока резолюция и док-станция с QWERTY клавиатура за по-добро Windows 8 изживяване. Технологията ASUS TruVivid и покритието Corning® Fit Glass позволяват изчистени цветове и перфектна защита от надраскване, докато клавиатурата не просто превръща Vivo в ултрапортативен нетбук, но осигурява и допълнителна батерия за продължителна употреба далеч от електрическата мрежа.

Със своя 11.6” екран и технологията Wacom digitiser stylus, Vivo Tab е проектиран за максимална продуктивност, докато ултралекият Vivo Tab RT е перфектен за забавления в движение. Свършете повече работа, забавлявайте се и се свързвайте с другите по нови начини – Vivo прави всичко това възможно. 

ASUS Vivo Tab
ASUS Vivo Tab разполага с процесора от ново поколение Intel® Atom™, 2GB RAM и 64GB eMMC (вградена мултимедийна карта) свободно пространство, иновативният Windows 8 прави таблета идеален избор както за професионалисти, така и за любители. С поддръжката на Wacom digitizer с 1024 нива на натиск, ASUS Vivo Tab гарантира прецизност и максимална продуктивност.

Ключов елемент при използването на Vivo Tab с Windows 8 е мобилната док-станция. С нея моментално превръщаме таблета в компактен нетбук, окомплектован с QWERTY клавиатура, тъчпад, два USB порта и допълнителна батерия за продължителна употреба далеч от ел. мрежата.
11.6-инчовият дисплей поддържа резолюция 1366 x 768 и технологията Super IPS+ за по-добра чистота на цветовете както вкъщи, така и навън, а 10-точковият мултитъч е допълнен от Wacom digitiser stylus технология за прецизна работа със стилус и максимално доближаване до традиционния ръкопис. 

Въпреки компактните си размери – дебелина от 8.7 мм и тегло 675 грама, Vivo Tab осигурява превъзходно качество на звука, благодарение на технологията SonicMaster, използвана при широко признатите и награждавани ноутбуци на ASUS. 8-мегапикселовата задна камера с LED светкавица позволява заснемането на висококачествени изображения, докато 2-мегапикселовата предна камера е предназначена за видео чат. Също така Vivo Tab разполага с вграден NFC сензор, чрез който може лесно да се синхронизира с други устройства.

ASUS Vivo Tab RT
ASUS Vivo Tab RT е с дебелина само 8.3mm и тежи 520 грама. В тънкият му профил са скрити NVIDIA® Tegra® 3 4-ядрен процесор и 12-ядрен графичен ускорител за изключителна производителност, заедно с 2GB RAM и 32GB eMMC свободно пространство. Снабден с Windows RT, Vivo Tab RT е отличен партньор на всеки, който търси мобилно развлечение.
The Vivo Tab RT also has the same innovative Transformer design as the Vivo Tab and is supplied with its own mobile dock that provides a QWERTY keyboard, track pad, USB port and built-in battery. 

Vivo Tab RT притежава иновативният дизайн от Transformer линията и също така е снабден с мобина док-станция, разполагаща с QWERTY клавиатура, тъчпад, USB порт и вградена батерия.

В истинска наслада ще се превърне всяка Windows 8 апликация, игра или филм през 10.1-инчовият дисплей с резолюция 1366 x 768 и Super IPS+, докато технологията ASUS SonicMaster осигурява звук от най-високо качество. Vivo Tab RT притежава същите предна и задна камери като Vivo Tab, превръщайки го в отличен портативен мултимедиен спътник, докато NFC сензорът позволява лесна синхронизация с други устройства.




###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011, а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са 11.9 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6305