Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
05 Септември 12, 18:34 / Автор: www.arenaofbeauty.bg
По случай 15 години, Arena Professional ще се бори за собствен рекорд!
Тази година професионалното изложение ще обедини пет изключително важни и интересни за професионалистите от сферата на здравето и красотата събития
На 6 октомври IEC – Sofia отваря врати за традиционния есенен специализиран форум Arena Professional. Тази година Арената прави 15 години! По този повод организаторите решиха да обединят конкурсите от всички сфери на бюти бранша в едно издание. Четири национални състезания на световно ниво ще предизвикат професионалистите след месец. За приза НАЙ-ДОБЪР ще се борят практици, заети във фризьорството, ноктопластиката, грима и SPA масажа. Сертифицирани български и чуждестранни специалисти ще оценяват състезателите, а спонсорите на конкурсите обмислят подобаващи награди за победителите.

Петото събитие в рамките на Arena Professional е първата по рода си Международна конференция за козметика, SPA и красота (International Cosmetic Beauty&Spa Conference), която ще се проведе на 7 и 8 октомври. Организатори са е списание за салони и SPA центрове „Arena of Beauty“ и Асоциацията на малките и средни предприятия от индустрията за красота и здраве (АМСПИКЗ). Конференцията се провежда с подкрепата на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Пълна програма за събитията в рамките на есенната Арена можете да видите на www.arenainfo.eu.

Освен притегателно място за професионалисти със състезателен дух, Arena Professional е също събирателно за специалистите от козметичния сектор които ще имат възможността да участват на многобройните семинари и демонстрации, пряко свързани с най-актуалните продукти и услуги в сектора за Beauty&SPA. Участниците в двата дни на Конференцията, които ще присъстват на повече от 45 лекции и практически семинари ще получат сертификат. В същото време, мениджърите които са планирали сериозно зареждане на ексклузивни цени или възнамеряват за правят нововъведения в салона си, могат да обсъдят това с фирмите - вносители.

Ако професионалистите желаят да получат отстъпка от цената за участие в конкурсите или конференцията, то следва да се регистрират онлайн и да платят по банков път преди 28 септември (петък). Форумът би бил полезен и важен както за специалисти, така и за всички собственици на салони за красота или SPA центрове.

Достъп до изложението има всеки и за това по-любознателните потребители на бюти и SPA процедурите могат да тестват нови терапии за подмладяване, антицелулитни процедури с иновативна апаратура или просто да си направят актуален грим. Никога не е излишно да се провери какво ново предлага козметичния пазар или да се видят отблизо най-добрите фризьори, маникюристи, гримьори и СПА масажисти.

Цената на входа остава 5 лв., а IEC - Sofia е на 10-тина минути от центъра с метро. На разположение на всички посетители са подземен паркинг и безплатен открит паркинг.

Медиите ще разполагат с акредитация за безплатен достъп за отразяване, снимане с камери и фотоапарати само в зоната на изложението и демо-зоните. От конкурсите ще могат да бъдат снимани само церемониите по награждаването и готовите модели на точно определените за това места.

Професионалните обучения и семинари, както и конференцията (International Cosmetic Beauty&Spa Conference) не е отворена за медии. Всички български и чуждестранни лектори ще бъдат на разположение за интервюта по темите, които интересуват журналистите и могат да бъдат уговорени посредством отговорниците за комуникацията на Arena Professional.

Акредитацията за вход на медии се получава само чрез предварителна регистрация при отговорниците за комуникацията на Arena Professional, поне седмица преди откриването на форума – краен срок за записване 01.10.2012 г. (понеделник).

За Контакти:

Милена Атанасова
Cell Phone: + 359 897 91 91 01

Биляна Кънчева
Cell Phone: + 359 888 86 80 86

E-mail: press@arenaofbeauty.com

Източник:
www.arenaofbeauty.bg; www.arenainfo.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5048