Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

05 Септември 12, 18:37 / Автор: Райфайзенбанк
Райфайзенбанк представя възможностите за финансиране на селскостопански дейности пред земеделци от Пловдивския регион
Райфайзенбанк представя възможностите за финансиране на селскостопански дейности пред земеделци от Пловдивския регион
Райфайзенбанк (България) ще представи начини и възможности за финансиране на селскостопански дейности в семинар за земеделски производители от Пловдивски регион на тема “Модернизацията на земеделските стопанства” на 11 септември 2012 г. в гр. Съединение, в сградата на общината. На събитието, което ще се проведе под патронажа на кмета на Община Съединение Георги Руменов, се очаква да присъстват около 150 представители на земеделския бизнес от региона. Експертите на Райфайзенбанк ще отговорят на поставените от земеделски производители от общината въпроси, свързани с банковите гаранции по одобрените проекти по мерките от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) и програмите на Райфайзенбанк за земеделските производители.

По време на семинара земеделските производители ще имат възможност да зададат въпроси и по теми, свързани със схемите и мерките за подпомагане по ПРСР и новостите при селскостопанската техника, поливните системи, растителната защита, посадъчен материал, софтуерни продукти в земеделието. Като специални гости в семинара са поканени да вземат участие и кметът на Община Съединение, представители на местните земеделски служби, представител на регионалното звено към Държавен фонд “Земеделие”, представител на Областната дирекция по земеделие, представители на браншовите организации на зърнопроизводителите и млекопроизводителите.
Събитието се организира от Асоциацията за използване на информационните технологии от земеделските производители в България (АИИТЗПБ), като повече информация за графика и програмата на предстоящия семинар и за мероприятията за земеделските производители в Пловдивски регион може да намерите на сайта на Асоциацията www.it-farmer.hit.bg и на страницата "Модернизация със средства от Евро фондовете" и в групата "Modernization with funds from the EU funds" във Facebook и LinkedIn.

За Контакти:

Отдел “Връзки с обществеността”:
тел. 919 85 600/535/174
press.pr@raiffeisen.bg

Източник:
www.rbb.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0546