Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Септември 12, 23:14 / Автор: CKBB
ASUS представи ZENBOOK™ U500
Снабден с 4-ядрен процесор Intel® Core™ i7 от 3-то поколение, новият ZENBOOK U500 е безспорно доказателство, че високата производителност е възможна без да се жертва дизайнът
На изложението IFA в Берлин глобалният лидер в новата дигитална ера – ASUS, представи изключителния ултратънък лаптоп ZENBOOK U500VZ и показа за пръв път в Европа новия ZENBOOK Prime UX21A Touch, TAICHI и Transformer Book.

ASUS ZENBOOK U500VZ
ASUS ZENBOOK U500VZ е безспорно доказателство, че високата производителност и портативност са възможни, без да се жертва тънкият дизайн. Опакован в елегантен алуминиев корпус от концентрични кръгове, ZENBOOK U500VZ е снабден с изключителния 4-ядрен процесор от 3-то поколение Intel® Core™ i7. Комбиниран с NVIDIA® GT650M видеокарта и до 512GB SSD свободно пространство, U500VZ значително превъзхожда конкурентите си.

Въпреки, че в най-тънката си част ZENBOOK U500VZ е само 19.7 мм, той разполага с 15” Full HD дисплей, който е идеалното решение както за работа, така и за развлечение. IPS технологията пресъздава по-живи цветове и идеален образ, който може да бъде видян при почти всеки ъгъл, докато антирефлексното покритие елиминира досадните отражения. Удобството е ключово при ZENBOOK U500VZ. Пълноразмерната клавиатура разполага с отделен NumPad и автоматична подсветка, която прави корекции на яркостта в съответствие с околната светлина за безпроблемна употреба по всяко време.

ZENBOOK U500VZ предлага гъвкави решения за съхранението на вашата информация. При избор на две SSD устройства можете да разполагате с до 512GB свободно пространство, докато комбинацията от 128GB SSD и 500GB хард диск предлага перфектен баланс между висока производителност и капацитет на съхранение. Издръжливостта на батерията е също толкова впечатляваща с технологията ASUS Super Hybrid Engine II, която осигурява до 25% повече време без зареждане.

ZENBOOK Prime UX21A Touch
Новият ASUS ZENBOOK Prime UX21A Touch е първият по рода си ZENBOOK с тъчскрийн. Задвижван от 3-то поколение Intel® Core™ процесор и с до 256GB SSD памет, ZENBOOK Prime UX21A Touch е изключително тънък ултрабук, който предоставя неповторимо Windows 8 изживяване.

Full HD Super IPS+ екранът предоставя ярка и жива картина със 178° ъгъл на видимост и капацитивен 10-точков мултитъч за прецизна работа. Това може и да изглежда достатъчно, но ZENBOOK Prime UX21A Touch не е само това. USB 3.0 портът позволява по-бърз заряд и до 10 пъти по-висока скорост при пренос на данни спрямо USB 2.0, докато двубандовият 802.11n Wi-Fi работи с по-големите безжични скорости, предлагани от последните модели 5GHz-ови рутери.

Заедно със забележителното си представяне, ZENBOOK Prime UX21A Touch предлага и изключителен живот на батерията. Технологията ASUS Super Hybrid Engine II не само удължава издръжливостта на машината далеч от електрическата мрежа с 25%, но с усъвършенстваната си система за управление на захранването, позволява престой в режим на готовност до две седмици. Вече известната технология ASUS SonicMaster доставя изключителен звук, благодарение на комбинацията от професионален звуков процесор и висококачествен хардуер.

ASUS TAICHI
ASUS TAICHI представлява тънък и стилен хибриден лаптоп с два екрана и много фукнции. С отворен капак TAICHI може да бъде използван като обикновен ултрабук, окомплектован с пълноразмерна QWERTY клавиатура и тъчпад. Когато капакът е затворен, TAICHI се превръща в таблет с мултитъч и въвеждане с помощта на стилус – гъвкавост, каквато не сте изпитвали с друг ултрабук. В допълнение, и двата дисплея могат да работят самостоятелно и едновременно, което означава, че TAICHI може да бъде споделян между двама потребители. TAICHI притежава размерите ASUS ZENBOOK и неговата производителност – процесор Intel® Core™ от 3-то поколение, бърза SSD памет и двубандов 802.11n Wi-Fi.

ASUS Transformer Book
The ASUS Transformer Book е първият в света хибриде ноутбук, който може да се превръща от традиционен лаптоп в таблет само с откачането на екрана от клавиатурата. Насочен към потребителите, които предпочитат компактността на мултитъч таблет, но без компромис във функционалността, Transformer Book е съставен от Intel® Core™ i7 процесор от 3-то поколение с опция за избор между SSD и HDD памет. Transformer Book също разполага с технологията ASUS SonicMaster, разработена от ASUS Golden Ear team за кристалночист звук с дълбок и плътен бас през вградените колонки.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са 11.9 млрд. щатски долара.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1387