Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
12 Септември 12, 19:03 / Автор: Интер Експо Център
Сигурността е колективно усилие
В Интер Експо Център, президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев откри юбилейната десета конференция „Сигурността в Югоизточна Европа`2012”
„Гордея се, че съм първият български президент, който приоритизира енергийната ефективност и енергийната диверсификация, че постигаме конкретни резултати в последните години. Новото предизвикателство пред страните от Югоизточна Европа и Черноморския регион е да се развиват, като ползват общи правила и стандарти. Югоизточна Европа и Черноморският регион ще станат по-сигурно и по-добро място за живеене, ако България, Румъния и Гърция обединят усилията си за изграждане на обща инфраструктура и за реализиране на общи проекти. Пожелавам успех на конференцията! Със сигурност днес тук ще се родят важни идеи, силни послания. Това е един силен форум за България, за региона и за всички, които знаят, че сигурността е колективно усилие на всички нас!“ – това заяви президентът Плевнелиев от трибуната на десетата юбилейна конференция, която се провежда днес в Интер Експо Център.

От името на вицепремиера, министър на вътрешните работи и председател на Организационния комитет г-н Цветан Цветанов гостите поздрави зам.- министър Димитър Георгиев.

Приветствие поднесоха посланикът на САЩ - г-н Джеймс Уорлик, както и г-жа Зинаида Златанова - ръководител на представителството на Европейската комисия в Р България, д-р Детлеф Пухл, старши съветник в сектор „Съществуващи предизвикателства пред сигурността“, НАТО, и председателят на Държавна агенция „Национална сигурност” г-н Константин Казаков. С доклад на тема „Геополитическата динамика в Черноморския регион и сигурността в Югоизточна Европа“ общата пленарна сесия откри г-жа Августина Цветкова – заместник-министър на отбраната. Деловата работа на конференцията продължава по разпределение в три паралелни панелни секции в отделни зали през целия ден.

Програма на конференцията можете да видите на адрес: www.iec.bg

За Контакти:

Надежда Ванева, връзки с обществеността Интер Експо Център

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1186