Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
12 Септември 12, 19:11 / Автор: AMI Communications
LG разширява L-Series с Optimus L9
Смартфонът предлага най-доброто от дизайнерската линия телефони и иновативни UX функции
София, 12 септември 2012 г. – LG Electronics пусна най-новото попълнение на L-Series – LG Optimus L9. Смартфонът следва елегантната линия на серията и се очаква да повтори успеха на Optimus L3, L5 и L7.

Моделът е разработен в унисон с концепцията за изискан дизайн на LG. Притежава тънък корпус с дебелина от 9,1 мм, стилен метален кант и модерна квадратна форма, което допринася както за атрактивния външен вид, така и за удобството при използване.

Смартфонът е оборудван с най-големия в класа си 4,7-инчов IPS дисплей, благодарение на който изображенията са чисти и детайлни. Издръжливата батерия позволява на потребителите да се наслаждават на различни UX функции и максимална производителност през целия ден. Въпреки че е с капацитет от 2,150mAh, батерията запазва тънката линия на дизайна.

Optimus L9 е разработен като „още по-интелигентен” смартфон с вградени UX функции като QTranslator и My Style Keypad, както и популярната възможност QMemoTM.

Приложението QTranslator предлага на потребителите да превеждат не само думи, но и цели изречения и фрази на 44 официални и 64 говорими езика. Това се осъществява посредством технологията Optical Character Recognition (OCR). Тя разпознава буквите при сканиране на текст с камерата и използва вградения речник или онлайн преводач, за да преведе думите, фразите или изреченията.

Функцията My Style Keypad позволява на потребителите да настройват клавиатурата така, че да я използват по най-удобния за тях начин – в зависимост от това дали предпочитат да работят с нея само с лявата или само с дясната ръка, или и с двете. Популярната QMemoTM позволява запаметяване и споделяне на идеи след нахвърляне на бележки само с върха на пръстите или при запис на ръка.

“Optimus L9 е подходящ за всички потребители”, каза д-р Йонгсеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Mobile Communications Company. “Чрез него LG предлага добавена стойност и засилва позициите си на пазара на смартфони.”

Ключови характеристики:
ОС: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Чипсет: 1GHz Dual-Core
Дисплей: 4,7-инчов IPS
Памет: 1GB DDR2 (RAM) / 4GB e-MMC
Камера: 5MP задна / VGA предна
Батерия: 2,150mAh SiO+
Размер: 131,9 x 68,2 x 9,1мм / 125 г
Други: DLNA, QMemo™, QTranslator, My Style Keyboard

# # #


За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на
www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на
www.lgе.com.

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications за LG Electronics
02/ 989 51 15
0886 634 580
denitsa.djeneva@amic.bg
www.lge.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1779