Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

14 Септември 12, 11:07 / Автор: www.startitsmart.com
Серийният предприемач Христо Попов ще разкаже пред българската аудитория, дали е по-лесно да се стартира бизнес у нас, или в чужбина
Лекторът е основател на 31 компании в сферата на търговията, бързо оборотните стоки, недвижимите имоти и интернет търговията
На 25 септември, от 19:00 ч/ в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ ще се проведе лекция на Христо Попов, на тема „По-трудно ли е да си предприемач в България, в сравнение с другите страни?“. Организатор е студентският клуб по предприемачество Start It Smart. Събитието ще бъде част от новата поредица от лекции на успешни предприемачи, организирани от предприемаческия клуб под името „SIStory”. Генерален партньор е българската хостинг компания СуперХостинг.БГ, а спонсори – European Software Institute и CEED България.

Лекторът Христо Попов е основател на 31 компании в сферата на търговията, бързо оборотните стоки, недвижимите имоти, интернет търговията и е типичен пример за това, което в други страни по света наричат „сериен предприемач“. Той има повече от 17 години опит в продажби, маркетинг и мениджмънт като: член на Scenario Planning Team в Shell International, оперативен директор в Shell Bulgaria, генерален мениджър в Shell Taiwan, оперативен директор Бизнес развитие в SAB Mille, генерален мениджър Inter snack Bulgaria. През последните 10 години е осъществил над 90 сделки с недвижими имоти, ръководил е осем сливания и е извършил три успешни продажби на компании. В момента е изпълнителен директор на 100% Think Fresh.

Попов е магистър по международни икономически отношения от София и магистър по бизнес администрация от Кеймбридж, Великобритания. Притежава образователни степени от Harvard Business School, London Business School, Сингапур, Чикаго и др. Член е на YPO и председател на Great European Chapter.

Всички желаещи могат да направят регистрация за лекцията в онлайн формата на адрес: http://www.startitsmart.com/sistory-po-trudno-li-e-da-si-predpriemach-v-bg/, а регистрацията на място започва от 18:30 часа.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
www.startitsmart.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9864