Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
18 Септември 12, 10:23 / Автор: www.arenaofbeauty.bg
Мисис Холандия 2011 пристига в страната специално за Arena Professional
Кралицата на красотата Тамара Багое ще журира в националния конкурс по ноктопластика тази година, който ще се проведе в рамките на форума
Ден преди 06 октомври, старта на Arena Professional тази есен, в България ще кацне Тамара Бахое – Мисис Холандия 2011 и един от най-успешните и популярни маникюристи-художници в света. Тя пристига в страната ни специално, за да журира в националния конкурс по ноктопластика, който ще се проведе в рамките на професионалния форум и ще обучава българските нейл артисти в изграждане на състезателни нокти.

„Заинтригувана съм от страната ви и от желанието за професионално израстване на българските маникюристи. Идвам с удоволствие и чакам с нетърпение да видя как ще се представят участниците в конкурса. Имам много добри впечатления от български колеги, които съм срещала на международни състезания и вярвам, че тук ще срещна още прекрасни таланти.“

Освен конкурса по ноктопластика, тази година на Арената ще се състезават също фризьори, гримьори и масажисти. Всичките 4 конкурса са обединени в едно издание на B2B форума, защото Арена на красотата прави 15 години.

Освен притегателно място за професионалистите със състезателен дух, Arena Professional е също събирателно за специалистите от индустрията за красота и здраве, които ще имат възможността да участват на многобройните семинари и демонстрации, пряко свързани с най-актуалните продукти и услуги на Beauty&SPA пазара.

Достъп до изложението има всеки и за това по-любознателните потребители на бюти и SPA процедурите могат да тестват нови терапии за подмладяване, антицелулитни процедури с иновативна апаратура или просто да си направят актуален грим. Никога не е излишно да се провери какво ново предлага козметичния пазар или да се видят отблизо най-добрите фризьори, маникюристи, гримьори и СПА масажисти. Цената на входа остава 5 лв., а Mеждународният изложбен център - София е на 10-тина минути от центъра с метро. На разположение на всички посетители са подземен и открит паркинг.

Акредитацията за вход на медии се получава само чрез предварителна регистрация при отговорниците за комуникацията на Arena Professional (по-долу), седмица преди откриването на форума, в периода 24.09 - 01.10.2012 г.

Историята на Тамара Багое, Мисис Холандия 2011 г.
През 2001 г. една млада жена в Холандия се записва в школа по маникюр, за да се научи как да рисува нокти. Тя не знаела, че скоро ще стане един от най-известните маникюристи-художници в света. След като завършва през 2002 г., тя отваря свой собствен салон. Започва да се конкурира с други салони, но първият й опит е неуспешен. Това я мотивира да се усъвършенства още повече. И резултатът е удивителен. През 2004 г. става най-добрият художник-маникюрист в Бенелюкс и печели няколко световни шампионати. Тя е първият художник-маникюрист в Бенелюкс, който е спечели 7 шампионата за 1 година. Появява се в програмите на няколко телевизии, вестници и много специализирани издания. Поканена е да работи като експерт към няколко списания за маникюр.

В този период почти всяка компания за маникюр иска да привлече Тамара. Но тя се усъвършенства до международен майстор-учител и пътува по света, за да обучава студенти. Взима участие в козметични конкурси от Лонг Бийч до Казахстан и Сеул. През 2005 г. тя вече е известен международен съдия, а през 2006 г. започва да обучава съдиите и става главен съдия на Холандия, организирайки всички официални конкурси по маникюр в страната.

През 2011 г. кариерата й получава нов тласък. Тя става манекенка, актриса и получава второ място в конкурса Мисис Мултивърс 2012. В апогея на славата си, тя създава своята мечтана търговска марка DNA – продукти за маникюр, които много хора предстои да разпознаят като своя любим бранд.

Днес тя продължава да пътува по света, за да обучава студенти и взима участие като съдия в различни конкурси. Нейната техника и дизайн са високо ценени от знаменитости и хора с високо международно обществено положение. Клиентите й изминават дълъг път, за да станат свидетели на нейното специално майсторство. Хубавото е, че специалистите в България, както и всички любознателни хора също ще могат да се насладят на него, защото в България тя ще покаже някои нейни характерни техники и трикове за рисуване по нокти.

За Контакти:

Милена Атанасова
Cell Phone: + 359 897 91 91 01

Биляна Кънчева
Cell Phone: + 359 888 86 80 86

E-mail: press@arenaofbeauty.com

Източник:
www.arenaofbeauty.bg; www.arenainfo.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0923