Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
24 Септември 12, 10:11 / Автор: Интер Експо Център – София
Ден първи – On! Spirit
Дух на свобода, гейминг, танци, спорт и екстремни спортове в изложбения център на София
Първият ден на най-големия фестивал за градска култура On!Fest започна озарен от много слънце и усмихнати млади хора именно в Деня на Независимостта на България.

„On!Fest със своето второ издание се наложи като най-големия фестивал за градска култура и изкуство. За първи път се събират в едно всички детайли на градската култура – от музика и технологии до екстремни спортове. Младежката аудитория, новото поколение е бъдещият бизнес. След десет години те ще са при нас с друга мотивация, с друг стил и цели. Ние доказваме, че сме партньорът, който действително създава точния климат за тях!“ – сподели Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център.

До обяд зала 5 на изложбения комплекс се превърна в сцена на On!DANCE – двойки момчета и момичета, с малко или повече умения потънаха в горещите латино ритми с инструкторите от Sasa La Vista, Palante Dance Project, Miro Dance, Torres Dance и Любка Здравкова. Следобяд уроците по танци продължават.

Гейминг зоната, която включва турнири по Lol / SC2 / CS1.6, стартира и игрите започнаха. Програмата и резултатите може да следите и онлайн.
Започна и турнирът по Streetball за момчета и момичета до 18г. и мъже и жени над 18 г.

В 17ч. започва втората годишна среща на гейм дивелъпърите в България - GDS Bulgaria 2012! Темата е среща между образованието и бизнеса - мисията (не)възможна? с модератор Павел Хаджиев от JobTiger.

В 18,30 заповядайте на работилница /практика/ на тема „Професионално осветление на концерти“ организирана от MusicPRO -първата българска музикална борса.

Тя събира всички участници, които имат професионална връзка или интерес към музикалната индустрия.

Не е за изпускане майсторския клас по Zumba Glow Party, който започва точно 20,30ч.

Първият ден на грандиозния фестивал в Интер Експо Център ще приключи в 22,30ч., за да може всички да се заредим с енергия и да дойдем отново утре – неделя, 10ч.

Следете всичко в нашата страница във Facebook.

За Контакти:Надежда Ванева, Интер Експо Център

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9339