Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
24 Септември 12, 10:47 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
„Еволюцията на взаимоотошенията с клиентите“ е основна тема на четвъртата CRM конференция през 2012
Своя опит от работата с клиенти, внедряването на софтуерни решения, препоръки и съвети при избора на достaвчици ще споделят мениджъри от различни бизнес области Паралелно с бизнес конференцията ще се проведе и CRM изложение на компании от сектора
София, 24 септември 2012 г. Последните тенденции в развитието на връзките с клиентите (CRM) като философия за управление на компаниите и иновациите в предлаганите на българския пазар софтуерни продукти, както и връзката им със социалните мрежи ще бъдат основни акценти на тазгодишното издание на CRM конференцията на списание ENTERPRISE - „Еволюция на взаимоотношенията с клиентите 2012“. Четвъртата поред бизнес конференция за CRM практики и решения отново е част от бизнес форумите за споделяне на добри практики MySuccess.bg и ще се проведе на 10 октомври 2012 г. (сряда) от 9:00 часа в хотел Холидей Ин, гр. София.

По време на конференцията участниците ще видят първия CRM анализ, правен за територията на България, който отразява пазара на този тип бизнес решения. Анализът разглежда обема, броя клиенти, областите и индустриите, в които най-често се използват CRM решения. Информацията дава реален образ на сектора и неговото развитие в страната, като позволява на участниците да се ориентират за тенденциите в сектора и да намерят подходящия софтуер за своята компания.

И тазгодишното издание поставя в центъра добрите взаимоотношения с клиентите – новостите при управлението на връзките с клиентите и новите правила в маркетинга, ориентиран към печалба, са основни теми на конференцията. Нарастващата роля на „новите медии“ при комуникацията с клиентите поражда нуждата от запознаването с последните практики на социалния CRM. Конференцията проследява и връзката между отчетността на компанията и управлението на взаимоотношенията, както и CRM за управление на продажбите.

Бизнес конференцията за добри CRM практики ще се проведе в три работни панела: Маркетинг и продажби, Основи на CRM и Еволюция на решенията. За процеса по внедряването на софтуерни бизнес решения и ползите от тях, както и значението на управлението на продажбите и новите практики в областта ще разкажат Кирил Бъчваров, Ръководител отдел Обслужване на клиенти, Уникредит Булбанк, Боряна Младенова, Старши мениджър Консултантски услуги за Югоизточна Европа, PWC, Филип Мутафис, Управляващ партньор, Балкан Сървисис, Евгени Петров, Маркетинг консултант, Red Lemon Marketing, и Николай Бакалов, Управител на О.С.А. Marketing Solutions. Техният опит, изводите, които са направили при работата със CRM, и успешните маркетинг тактики ще бъдат добър пример за участниците за ефективно управление на техния бизнес.

Участниците ще могат да се запознаят с различни фирми-внедрители на софтуер - предлаганите от тях продукти и услуги, да зададат своите въпроси на представителите от бранша и да получат индивидуална консултация по време на CRM Expo 2012. Изложението ще се състои паралелно с бизнес конференцията и е със свободен достъп за всички желаещи да научат повече за софтуерните решения в бизнеса.


Конференцията ще се осъществи с медийната подкрепа на: jobs.bg. economy.bg, one.bg, darik news, lex.bg, inews, econ.bg, moitepari.bg, economynews, mixmedia, Businessweek.


Повече информация: http://crm.mysuccess.bg/ 


За информация и регистрация:

Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

За медийни запитвания:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5016