Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
25 Септември 12, 11:16 / Автор: Интер Експо Център - София
Игрите като професия и начин на живот – Game Dev Summit
Четвъртия ден на On!Fest в Интер Експо Център представя GDS Bulgaria 2012 -единствената конференция в Източна Европа за разработка на игри
Понеделник – 24 септември е последния ден на най-големия фестивал за градска култура провеждащ се в Интер Експо Център. Съвсем логично целият ден е отделен на Game Dev Summit. Конференцията е ориентирана както към студията за разработка на игри, така и към всички, които работят или търсят реализация в сферата на развлекателния софтуер и мултимедиите. Програмата на GDS Bulgaria 2012 повдига много широк спектър от теми, свързани с актуалните технически, творчески и бизнес процеси в гейм индустрията.

GDS Bulgaria 2012 е за професионалисти, но и за хора, които искат да превърнат разработката на игри в своя професия. В този смисъл имаме специално предложение към студентите, но и техните преподаватели ще получат ценни знания в рамките на конференцията.

GDS Bulgaria 2012 e преди всичко комуникационна платформа за една жизнена и постоянно растяща общност - на тези, които искат и знаят как да превърнат забавлението в професия.

Форумът откри генералния секретар на Европейската федерация на гейм дивелъпърите д-р Малте Берман с разговор за актуалните условия за гейм дивелъпмънта в ЕС.

Денят обещава да е интересен за всички. Независимо дали вече сте професионално ангажирани в разработката на игри, търсите реализация в тази област или просто искате да надникнете в кухнята на интерактивните забавления, GDS Bulgaria 2012 е срещата, която не бива да пропускате.

GDS Bulgaria 2012 ще събере на едно място представители на най-големите и успешни студия в България - хората, които взимат решения, прокарват тенденции, обучават кадри и създават нови работни места в бранша. В Интер Експо Център ще бъдат и визуалните артисти, графичните дизайнери, програмистите и маркетинг специалистите, които ще споделят своя опит в поредица от лекции, презентации, уъркшопове и дискусионни панели.

За Контакти:

Надежда Ванева
Връзки с обществеността
Интер Експо Център

Източник: http://iec.bg/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0726