Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
26 Септември 12, 17:48 / Автор: Интер Експо Център – София
Октомври – събитията в Изложбения комплекс на София
Есенната програма на Интер Експо Център събира много интереси и отваря нови перспективи.
Есенната програма на Интер Експо Център събира много интереси и отваря нови перспективи. В началото на октомври посрещаме XIII-тия Национален конгрес по кардиология. За представителите на индустрията е предвидена изложбена площ, разположена в непосредствена близост до пленарните зали. Изложбата ще бъде съпътствана от интересни сателитни симпозиуми.

На 6 октомври зали 5 и 6 отварят врати за традиционния есенен специализиран форум ArenaProfessional. Тази година четири национални състезания на световно ниво ще предизвикат професионалистите от бюти бранша. Отделно, в изложбената част ще бъдат разположени демозони за представяне на най-новите продукти и технологии на пазара. Петото събитие в рамките на ArenaProfessional е първата по рода си Международна конференция за козметика, СПА и красота (International Cosmetic Beauty&Spa Conference), която ще се проведе на 7 и 8 октомври, с подкрепата на списание за салони и SPA центрове ArenaofBeauty.

9 октомври е първият ден на второто издание на Дидакта София. Двудневният конгрес ще се проведе отново с партньорството на Образователен съюз Дидакта Германия.

Иновациите в началното и в специализираното средно образование са двата основни акцента на събитието, което се провежда отново под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката г-н Сергей Игнатов и с подкрепата на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова.

COPI`S (Communication Art Print Image Sign) e форумът на рекламното изкуство, печата и комуникацията, който ще се проведе на 16, 17 и 18 октомври. Целта му е да обедини браншовите организации, фирмите, произвеждащи реклама и рекламни носители, маркетинг и рекламните специалисти, свободните и креативни хора. Основни акценти ще са дискусиите за мястото на рекламата в градската среда, новите подходи във фотографията и нестандартните сувенирни продукти. COPI`S събира специалистите в зали 3 и 4, като вече има над 150 записали се участници. Лектори на дискусионните панели ще са доказали се български и световни професионалисти.

Паралелно с него през трите дни в средата на месеца за 5-а поредна година ще се проведе и БЕГЕ Експо – най-значимото изложение на Балканите за свободното време, игралната и развлекателната индустрия.

От 17 до 21 октомври зала 5 ще събере специализираните изложения „ФЛОРА” (всичко за цветопроизводството и градинарството) и „Кожен свят“ (разнообразие на кожени изделия – якета и палта от естествени и изкуствени кожи, обувки и чанти).

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и във Facebook.

За Контакти:

Надежда Ванева
Връзки с обществеността
Интер Експо Център

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.168