Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

Вземи в gLOG
28 Септември 12, 13:51 / Автор: www.keyplus.bg
Нов български франчайз за стартиране на бизнес с малък капитал
Най-голямата верига ключарски ателиета в България стартира свой франчайз. За да създадат собствено ключарско ателие потенциалните кандидати не е нужно да имат предишен опит в сектора.
Рекорден брой заявки са постъпили в Министерството на икономиката за стартиране на нов бизнес. За 4 месеца до юли 2012 г. броят на желаещите е над 800. Лятото може да се отбележи и с още една нова бизнес възможност за всички решили да инвестират в собствен бизнес - най-голямата верига ключарските ателиета в България „Ключарят на място“ стартира свой франчайз под мотото „Инвестиция в занаят“. Ключарят на място е и единствената компания в България предлагаща франчайз за стартирането на нов бизнес в сферата на ключарските услуги.

Ключарят на място разработва своя бизнес модел от 1993 г. и е лидер в предлагането на ключарски услуги в България като към днешна дата разполага с 11 търговски обекта в цялата страна разположени в немските вериги хипермаркети Практикер и Кауфланд. Тази франчайз концепция предоставя възможност за стартиране на стабилен нов бизнес в ниша с незатихваща и неотложна нужда от професионални услуги.

За да създадат собствено ключарско ателие потенциалните кандидати не е нужно да имат предишен опит в сектора – фирменото обучение дава възможност да се достигне до професионално ниво само за няколко месеца. Възвръщането на инвестицията може да се осъществи за период от 6 до 60 месеца в зависимост от предприемчивостта на франчайзополучателя.

Пълна информация за условията на франчайз „Ключарят на място“: http://www.keyplus.bg/sobstven-biznes-s-kluchariat-na-miasto/

За Контакти: Надя Йорданова

Източник:
www.keyplus.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1498