Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

28 Септември 12, 13:55 / Автор: Пицария „Буено“
Нова пицария „Буено“ отвори врати в Студентски град
Информация за отваряне на ново заведение в Студентски град
Романтична градина, безплатен детски кът и качествена храна на ниски цени предлага новооткритата пицария „Буено“. Тя се намира в бл. 60 в Студентски град, срещу Зимния дворец. Заведението разполага със 180 места.

И в тази пицария от веригата клиентите ще могат да се насладят на вкусни пици по оригинална италианска рецепта, както и на богато меню със салати и разнообразни ястия. В нея се предлага и атрактивна обедна оферта с домашна кухня. Помислено е и за най-малките, за които има детско меню с подарък. А за тези, които предпочитат да останат вкъщи, заведението прави безплатна доставка по домовете.

Според собственика на „Буено“ Юлиан Тодоров популярността на пиците постоянно нараства, както в България, така и в световен мащаб. Причината е, че тази храна отговаря на изискванията на съвременния динамичен живот – приготвя се бързо, яде се лесно и най-вече – тя е вкусна и здравословна. Именно затова и в Студентски град се доверихме на утвърдения формат и предлагаме на клиентите си уюта на класическата пицария и неизменно високо качество на храната и напитките. В заведението функционира безплатно и детски кът, тъй като от опита си досега разбрахме, че за клиентите ни е важно да могат да разпуснат, докато децата им се забавляват самостоятелно, допълва още той.

Още за интериора и атрактивните цени на пицариите „Буено“ можете да намерите на http://pizzabueno.bg/.

За Контакти:0898502501

Източник:
http://pizzabueno.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.1345