Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
01 Октомври 12, 10:23 / Автор: Arena Professional
Седмица до 1-вата Beauty Dance Arena
Arena Professional празнува 15 години! Поканени са всички представители на бщти бранша и клиентите, за които цяла една индустрия работи. Очакваме ви на 6-8 октомври в Интер Експо Център.
Най-голямото изложение в страната, посветено на здравето и красотата, тази година ще надмине себе си. Arena Professional не само защото ще обедини три изключително интересни национални конкурса в това число за: ноктопластика, грим и SPA масаж, но и защото в рамките на форума ще се състои конференция, посветена на най-важните въпроси за бюти индустрията. Всъщност, дори това не е достатъчно за 15-тата годишнина на изложението, което всяки бюти професионалист чака с нетърпение. Тази година посетителите ще бъдат гости и на първата Beauty Dance Arena!

Специално за рожденниците студенти от 3-ти курс на Национална Художествена Академия ще направят модно ревю, а едни от най-добрите DJ-и в страната Dj. Liubo Uesini – Yalta club, ще поддържа градуса на настроение до малките часове на нощта. „Бихме искали да отпразнуваме годишнината заедно с всички Вас, които в годините ни подкрепяхте и ни се доверявахте. Този юбилей е празник за хората, които останаха и се утвърдиха на бюти арената и продължават успешно да развиват бизнеса за красота в България.”, казва в поканата за партито Красимира Краева, организатор на Arena Professional. Beauty Dance Arena се осъществява благодарение на PRIORIN на BAYER – световен лидер в областта на иновациите.

Очакваме всички приятели на Arena Professional и по време на само изложение, което стартира след броени дни. Бъдете наши специални гости. Елате и се потопете в атмосферата на красотата и здравето. Очакваме ви на 6-8 октомври в Интер Експо Център и ви напомняме, че вече има метростанция в непосредствана близост до входа на изложбения център, както и два паркинга, за ваше удобство.

За Контакти:

Биляна Кънчева
0888 86 80 86
press@arenaofbeauty.com

Източник:
www.arenaofbeauty.bg; www.arenainfo.eu;

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.999