Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
05 Октомври 12, 09:06 / Автор: ROI Communication
DiVino.Taste 2012 или отново заедно с българското вино
Второто издание на форума за българско вино DiVino.Taste ще се проведе на 17 и 18 ноември 2012 г. в Централен Военен клуб.
Второто издание на форума за българско вино DiVino.Taste ще се проведе на 17 и 18 ноември 2012 г. в Централен Военен клуб. DiVino.Taste e изложение на българските винопроизводители и дава възможност да бъдат дегустирани едни от най-хубавите вина, дело на родните изби. Посетителите ще имат удоволствието да се запознаят отблизо с концепцията и философията на всеки един винопроизводител и лично да се уверят в качеството на дегустираните вина. Първото издание се състоя миналата година и 37 от най-добрите български изби представиха свои отбрани вина пред близо 3000 гости.

DiVino.Taste предлага и богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации. Миналата година над 500 души взеха участие в осемте майсторски класа и осемте лекции на DiVino.Taste 2011. "След високо вдигнатата летва и тази година сме се погрижили да осигурим, освен изложбена част с най-доброто от българското вино, богата програма с лекции, курсове и майсторски класове, сподели Емил Коралов, организатор на форума. Предвидени са, както теми за начинаещите и по-любителски настроените, така и за утвърдените винени познавачи, които търсят по-задълбочен поглед към света на виното." За първи път тази година специален гост-лектор е португалският винен експерт и журналист Руи Фалкао. Сред лекторите отново присъстват имена като Вили Гълъбова, Константинос Лазаракис - единственият Master of Wine на Балканите, Яна Петкова, Ясен Захариев и много други.

В рамките на DiVino.Taste 2012 ще се проведе първото издание на WiFo под мотото "Да поговорим за вино и храна". WiFo е форум за вино (wine) и храна (food) и е съвместен проект на DiVino.Taste и ROI Communication, който има за цел да създаде общност от хора, които не просто се интересуват какво ядат и пият, но искат да споделят своя ентусиазъм и страст с хора, които мислят като тях. Чрез WiFo ще се създадат условия за диалог на тази общност, за която виното и храната са от първостепенно значение.

Gourmet Publishing – издател на списанията DiVino и Меню, на сайтовете divino.bg и menumag.bg, както и на поредица кулинарни книги, е създадена от висококвалифицирани и вдъхновени професионалисти в областта на винената и гурме публицистика и култура. Това са високо ценени критици, не само защото са истински свързани с виното и храната, а и защото са идеолози за създаване на винена и гурме общност в България. Всички те са убедени, че в България се прави много добро вино, но малко хора знаят за това.
Повече на: taste.divino.bg

За Контакти:

Ралица Михайлова
ROI Communication
тел.: 029615971
info@roibg.com
www.roibg.com

Източник:
http://taste.divino.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.4498