Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

05 Октомври 12, 09:13 / Автор: Lancom Bulgaria
Kyocera представи версия 3.0 на своето решение за управление на фирмения печат KYOeasyprint
Тя позволява огромен брой документи да се създават, принтират и разпределят между отделите на фирмата с няколко клика
Доставчикът на продукти за печат Kyocera представи новата версия 3.0 на своето решение KYOeasyprint 3.0, което оптимизира управлението на печатните услуги в офиса и спестява значително време на служителите. То е особено подходящо за фирми и учреждения, които печатат големи обеми от документи в своята дейност. KYOeasyprint 3.0, както и останалите продукти на Kyocera се предлагат от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

В съвременните офиси и търговски обекти често се случва служителите да принтират огромен брой оригинални документи (например фактури, договори, анекси и др.), да правят копия за архива или за други департаменти на фирмата, да пишат под всяко копие името на съответния департамент и да ги изпращат през вътрешната поща на компанията. Към някои от копията често се прикрепят допълнителни документи, например „Условия за ползване“, погасителни планове и др. Проблемът е, че цялата тази работа на ръка отнема много време и понижава ефективността на екипите.

Новата версия 3.0 на KYOeasyprint позволява всичко това да бъде направено с един или няколко клика в Windows – базирана работна среда. Потребителите могат да принтират голям брой документи с един клик на мишката, да поставят различно допълнително съдържание на всеки от тях, да прикрепят „Условия за ползване“ към копието за клиента или друг документ към това за счетоводството, отдела по доставки или архива и при това – всички тези документи да бъдат принтирани на различни печатащи устройства, намиращи се в различните департаменти. Те автоматично могат да получат различно име (на съответния департамент), различен статут (оригинал, копие, архив и др.), различни цветове (например оригиналът може да е цветен, а копията – черно-бели) и т.н. Друго важно предимство е, че KYOeasyprint гарантира, че всеки документ ще съответства на корпоративните стандарти и на съответните регулации, ако има такива.

Решението на Kyocera може значително да повиши продуктивността и да спести време на екипите, свеждайки дори най-сложните процеси по създаване и разпространение на фирмена документация до няколко клика. То поддържа Windows и работи с разнообразни лазерни принтери, факс машини, TIF принтери и PDF принтери, както и с всички виртуални принтери, работещи под Windows.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник:
www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.08