Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
05 Октомври 12, 23:19 / Автор: CKBB
Четири световни рекорда след сбирка на овърклокъри в централата на ASUS
ASUS за пореден път събра най-добрите овърклокъри, за да утвърди ROG хардуерa като най-добрата платформа за тунинг и бенчмаркинг
Група от професионални овърклокъри посети централата на ASUS в опит да постави нови глобални рекорди. Използвайки дънните платки ROG Maximus V Extreme, процесорите Intel® Core™ i7-3770K и достатъчно охлаждаща течност, отборът подобри рекордите в четири категории, включително 7.1843GHz тактова честота при процесора, 5.094 секунди на SuperPi 1M, 4 минути и 43 секунди на SuperPi 32M и 10.16 секунди на PiFast.

Участниците
Отзовавайки се на призива и в търсене на нови, разтърсващи рекорди, към централата на ASUS се запътиха някои от най-добрите овърклокъри в света, сред които членовете на TeamRU Smoke и 12, Hazzan (който взе участие в последното издание на ROG Absolute Zero), Piwor, както и хардуерните професионалисти от ROG – Андре Йънг и Shamino.

Четири световни рекорда при дънните платки и процесорите
Начинанието костваше внушителни количества течен хелий и азот, но записа нов рекорд от 7.1843GHz тактова скорост с Intel® Core™ i7-3770K. Постижението при SuperPi 1M от 5.094 секунди е изравняване на последния най-добър резултат, докато при SuperPi 32M бяха постигнати внушителните 4 минути и 43 секунди. Най-накрая бе подобрен и световният рекорд при PiFast на 10.16 секунди.

Хардуерът

В сърцето на спонтанната овърклок сбирка беше дънната платка ROG Maximus V Extreme Intel® LGA 1155/Z77. Тя е снабдена с множество тунинг функции като OC Key за овърклок на хардуерно ниво, конектори Subzero Sense за прецизно отчитане на температурата и VGA Hotwire за настройка на напрежението. Maximus V Extreme вече се утвърди като водеща дънна платка за овърклокъри и последните рекорди ще затвърдят тази позиция.

Видео от събитието можете да намерите тук:
http://www.youtube.com/watch?v=goRB91SR-gY

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011, а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са 11.9 млрд. щатски долара.

За дънните платки на ASUS
Воден от своите иновации и отдаденост на абсолютното качество, ASUS се превърна в стандарт при дънните платки и лидер по продажби и доволни клиенти в широката продуктова гама. Като носители на много отличия, дънните платки на ASUS тласкат компютърната индустрия към пионерски иновации. Към тях може да причислим New DIGI+ Power Control и Dual Intelligent Processors технологиите, които подобряват представянето и пестят енергия, както и уникалната защита от нагряване, която се предлага в TUF сериите Thermal Armor и Thermal Radar. Дънните платки ASUS Republic of Gamers позволяват неограничен overclock и настройки, които държат редица световни рекорди. Важни ASUS технологии като USB 3.0 Boost с UASP поддръжка, USB BIOS Flashback и UEFI BIOS с функцията EZ, показват решителността на ASUS за хармонизирането на иновациите с отговорността към околната среда и грижата за хората, които използват технологии в ежедневието си.

Повече за ASUS ROG
ASUS има специално отношение към геймърите и техните нужди. В резултат на стремежа си да им предостави най-добрите инструменти за пълноценно изживяване, през 2006 г. компанията създаде ASUS Republic of Gamers (ROG). Оттогава насам под мотото „Изборът на шампионите“ бяха представени легендарни вече технологии, доказали силата на своите възможности. Продуктите с марката ASUS Republic of Gamers са създадени от геймъри за геймъри, а портфолиото включва всичко необходимо за максимално истински преживявания – дънни платки, графични и звукови карти, компютърни конфигурации и лаптопите от серия G.
ROG е повече от хардуер – „Геймърската република“ е кауза, която активно подкрепя световното геймърско общество и е вече дългогодишен спонсор на събития като QuakeCon, BlizzCon и Dreamhack. За повече информация, посетете http://rog.asus.com.
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3772